Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 814 kJ / 434 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 17,00 g |
Tuky | 7,50 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 30 mg |
Sodík | 200 mg |
Sůl | 0,50 g |
Sacharidy | 74,50 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 2. 3. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pudink v mikrovlnné troubě
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/J6Ol
Moje poznámka
Pudink v mikrovlnné troubě
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/J6Ol
Nejnovější recepty
Cheesecake podle Míši Landové
Přidáno před 2 hodinami
Burek z rýžového papíru
Přidáno před 3 hodinami
Bazalkové pesto s parmezánem
Přidáno před 11 hodinami
Jemné bramborové knedlíky se švestkami
Přidáno před 11 hodinami
Kuřecí směs se žampiony
Přidáno před 12 hodinami
Bramborová scarpaccia se sýrem
Přidáno před 15 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vepřové kostky po srbsku
Zuzkapumanek před 2 minutami
Bramborové vějířky s česnekem a slaninkou
Fitulka před 56 minutami
Sýrová roláda
Fitulka před 58 minutami
Cuketová pomazánka nejen na topinky
Fitulka před 59 minutami
Tyrolské knedlíky s červeným zelím
Wikki před 2 hodinami
Ostružinový koláč s kardamonem
Bonega před 3 hodinami
Česneková bramboračka s vaječnou jíškou
Sahula před 10 hodinami
Pečená švestková povidla
Verosa před 13 hodinami
Banana bread - banánový chlebíček
dominikahonesova před 13 hodinami
Svíčková na smetaně
Sahula před 13 hodinami
Tématické fráze:
pudink v mikrovlnce,
puding v mikrovlnce,
pudink z mikrovlnky,
jak uvařit pudink v mikrovlnce,
vaření pudinku v mikrovlnce,
puding z mikrovlnky,
pudink vařený v mikrovlnce,
pudink,
pudink v mikrovlnce recept,
vaření pudinku,
puding bez vaření,
pudink vařený v v mikrovlnce,
jak vařit pudink,
puding vařený v mikrovlnce,
jak uvařit puding,
jak uvařit puding v mikrovlnce,
pudink bez vaření,
příprava pudinku,
pudink mikrovlnka,
puding mikrovlnka
Komentáře (25)
Nejdříve ohřát samotné mléko a když se začne vařit, tak přidat v trošce mléka rozmíchaný prášek s cukrem. Zamíchat venku (ihned houstne)
Sice je špinavý jeden hrneček navíc, odpadá ale průběžné míchání.
Dámy, pokud tohle měl být ten fikaný recept na přípravu pudinku v MW troubě, tak mne to dost silně zklamalo. Snad ještě musím poděkovat za odstrašení, které Jikotka doplnila k fotkám, které jsou jinak naprosto jako kdyby mi je fotila přes rameno. Ale tekhle ne!
To je strašně složitý! )-: Kdo má mít nervy věčně tahat, ať už s talířem nebo bez něj tu misku z MW a zase po zamíchání to tam vracet? A to nepočítám zavítrání a otvírání misky, pokud nechci mýt ještě ten dekl co je přes talíře, ale jen poklici té misky.
Klasika, nikdo mne nenaučil nikdy lepší, a dělám to tak od třinácti a se zklamáním zjišťuji, že nejefektivněji:
Mléko v takovéhle misce pět minut v 800 - 900 W MW. Prostě natvrdo, až se začne vařit klokotem. Když už to k tomu spěje, pustit včas plotnu na sklokeramice nebo rozpálit plotnu na plynu (to chce asi hned při vložení mléka do MW). Vroucí mléko vyndat a jak je přiklopené, taxním na kamna. Labužník pečlivě vyjme poslední náznaky mléka z toho řepkového něčeho - škraloupy. Dál klasicky vmíchat připravenou směsku, ono se to dál vaří na te rozpálené plotně hned, odstavit, nechat dobublat, OSLADIT, a
1. miska zůstává čistá,
2. netrávím u (škodlivých) mikrovln celý čas,
3. pudlik je jistě bez sraženého místa, které udělo takové ty velké kejdovité hrudky, protože hned od začátku míchám. A míchám ani ne minut.
FERTYK!
Fajn dezert, nestojím u plotny, nemyju hrnec, sníme to zrovna z těch skleniček. Mimochodem, takhle dělám i houskové hnedlíky.