Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 198 kJ / 1 242 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 75,04 g |
Tuky | 92,11 g |
Vláknina | 11,38 g |
Cholesterol | 656 mg |
Sodík | 3,72 g |
Sůl | 9,37 g |
Sacharidy | 25,89 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 11. 8. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Cuketa plněná chorizem a směsí kořeněných sýrů
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Yy3n
Moje poznámka
Cuketa plněná chorizem a směsí kořeněných sýrů
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Yy3n
Nejnovější recepty
Zapečené těstoviny se šunkou a tofu
Přidáno před 39 minutami
Domácí libečková sůl
Přidáno před 3 hodinami
Svačinová polévka z masového vývaru, se zeleninou a lahůdkovým párkem
Přidáno před 8 hodinami
Zavařený kedlubnový salát
Přidáno před 8 hodinami
Toust s brokolicí zapečený v troubě
Přidáno před 8 hodinami
Sekaná s červenou řepou, hráškem a kukuřicí
Přidáno před 8 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Odlehčené kuře na paprice
Picik před 36 minutami
Rajská omáčka
Maroun416 před 1 hodinou
Nadýchaný piškotový korpus
Rouzis před 1 hodinou
Česnekovo-rajčatová směs bez konzervace
AndreaMachacova před 2 hodinami
Rajská omáčka s masovými kuličkami
zlatko4 před 3 hodinami
Bramborák se švestkami
Lenka Sedlackova před 5 hodinami
Přesnídávka jablečná
HancaSvarc před 7 hodinami
Nepečený jablečný dort
RNRNH před 7 hodinami
Tvarohová bábovka od Dity P.
chameleon před 10 hodinami
Besan barfi (indický dezert z cizrnové mouky)
AndreaMachacova před 21 hodinami
Tématické fráze:
plněná cuketa,
kořeněný sýr,
chorizem,
pocení cukety,
cuketa vypotit,
výborná plněná cuketa,
cuketa recepty,
recepty z cukety,
jak dlouho pect cuketu,
kořeněné sýry,
plněná cuketa recept,
recepty s chorizem,
jak dlouho péct plnenou cuketu,
cuketa se salamem chorizo,
vypotit cuketu,
kořeněná jidla recepty,
na kolik stupnu zapekat cuketu?,
vyborne recepty s chorizem,
cuketa pocení,
plněná cuketa, salám, sýr
Suroviny:
cuketa,
chorizo,
sýr pivní,
sýr eidam,
sýr syrečky olomoucké,
sýr hermadur,
sýr niva,
cibule,
pórek,
česnek,
koření country,
žloutek,
sůl,
olej
Komentáře (18)
Díky za podrobný popis realizace, do receptu napíšu to omytí před plněním, aby to neměli přesolené i případní další kuchaři.
Na fotky se moc těším.
Sýry jsem použila ty, co jsem měla v lednici - ementál, eidam, uzený sýr, hermelín. Dohromady s chorizem to byla výborná kombinace. Ještě jsem neměla pórek, tak jsem ho nahradila zelenou cibulovou natí.
Nevěděla jsem, na kolik stupňů péct a odhadla jsem to tak na 200°C, ale bylo to moc, po 20 minutách se mi chorizo a sýr začaly připékat. Stáhla jsem teplotu asi na 180°C a přikryla alobalem. Pár minut před koncem jsem alobal odstranila, postrouhala parmezánem a nechala roztéct.
Teď jsem si všimla, že do směsi patří žloutky
Každopádně když si odmyslím tu slanost, tak to bylo moc moc dobré
Eli, díky za recept, máš za něj ode mě bod
bodík letí už teĎ
A ty sýry po pečení nebyly cítit jako zasyrova, ale opravdu voněly...
Děkuji za bodíky a Ivanko, nezapomeň na případné fotky, víš, že je mám obzvlášť ráda...