Postup přípravy
Krok 1: Na jednu várku nakrájíme asi 750-1000 g syrového špeku na přibližně velké kostičky asi 15 - 20 mm velké (čím jsou kostky větší, tak se musejí v druhém cyklu škvařit déle).
Krok 2: Várku dáme do DP a nalijeme cca 1-2 lžíce vody.
Krok 3: Dáme špetku celého kmínu.
Krok 4: DP zavřeme a škvaříme i s háky programem 9 = marmeláda.
Krok 5: Máčknem START. A je to.
Zveřejněno 4. 3. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Škvarky z DP
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mZKA
Moje poznámka
Škvarky z DP
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mZKA
Nejnovější recepty
Kokosové rohlíčky
Přidáno před 32 minutami
Nivová s ořechy a jablkem
Přidáno před 1 hodinou
Pražma královská v solné krustě podle Marka Raditsche
Přidáno před 10 hodinami
Kuřecí karbanátky se sýrem a slaninou
Přidáno před 17 hodinami
Lilek dušený s mrkví na česneku a rajčatech
Přidáno před 23 hodinami
Kapřík podle pánů z Rožmberka s bramborami
Přidáno 6. 12. 2025 17:46:33
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vymazlené raffaello
Talskal před 19 minutami
Rychlá kakaová buchta
Ppatricie2013 před 31 minutami
Ořechové pracny
Alamatej před 45 minutami
Rychlá toskánská polévka
Kajkajak před 57 minutami
Vepřové na paprice
Misicka77 před 1 hodinou
Krémová polévka z pečené dýně s kokosovým mlékem
JarkaST. před 1 hodinou
Dýňová polévka mistra kuchaře
Merylas před 1 hodinou
Vajíčková pomazánka
Merylas před 1 hodinou
Kuře s divokým kořením
Merylas před 1 hodinou
Jablíčkové lívanečky
Merylas před 1 hodinou
Tématické fráze:
skvareni sadla v domaci pekarne,
výroba škvarku,
skvarky,
škvařené sádlo z domácí pekárny,
výroba domácích škvarků,
škvaření sádla v pekárně,
škvarky recept,
škvarky z domácí pekárny,
výroba škvarek,
škvarky v domácí pekárně,
domácí sádlo,
skvarky vyroba,
recept na škvarky,
domaci skvarky,
domácí pekárna škvaření sádla,
skvareni sadla,
domácí škvařené sádlo,
domaci vyroba skvarku,
jak se delaji skvarky,
škvaření sádla recept
Suroviny:
špek,
voda,
kmín celý
Komentáře (32)
ještě vydrži moc děkuji
Psala jsem to pro ty, kteří by se z jakéhokoliv důvodu mohli bát zničení (poškození) formy. Berte to, prosím, jako další z řady informací, na které budete (nebo nebudete
Prvotriedne, v pohode a bezproblémovo. Vašku, ešte raz verejná vďaka
Zase vím, že spousta lidí sádlo v pečce škvaří, a porouchanou ji nemají......takže to, prosím, berte jako zajímavý vyčtený názor.