Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 12 537 kJ / 2 997 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 67,18 g |
Tuky | 16,41 g |
Vláknina | 15,00 g |
Cholesterol | 274 mg |
Sodík | 329 mg |
Sůl | 1,42 g |
Sacharidy | 637,55 g |
Postup přípravy
Ze směsi odebereme 3/4 hrnku na žmolenku. Krok 2: Přidáme prdopeč, vejce, mléko a dobře promícháme. Krok 3: Těsto vložíme do předem vysypaného plechu, poklademe ovocem a zasypeme žmolenkou. Krok 4: Vložíme do předehřáté trouby (180°C asi na 40min).
Zveřejněno 16. 8. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Švestkovo-borůvková buchtička
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/E0Yk
Moje poznámka
Švestkovo-borůvková buchtička
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/E0Yk
Náhodný recept
Nejnovější recepty
Korejský salát z okurek
Přidáno před 10 hodinami
Tortilly z přebytkového kvásku
Přidáno před 12 hodinami
Kuřecí kousky v domácí Sweet chilli omáčce
Přidáno před 16 hodinami
Grilovaný ananas s karamelem a zmrzlinou
Přidáno 16. 7. 2025 17:24:59
Zapečené barbecue fazole
Přidáno 16. 7. 2025 17:22:43
Marinovaný grilovaný kapr
Přidáno 16. 7. 2025 17:18:55
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Pečená uzená makrela s cibulí a koprovými brambory
TutenOnen před 3 hodinami
Kuskusový salát - tabbouleh
Simona Maskova před 6 hodinami
Brynzová omáčka s brokolicí
Tonja před 6 hodinami
Bublanina s jogurtem
Lucie.. před 6 hodinami
Pečený čaj z čerstvého ovoce
jana.subi před 6 hodinami
Křehký mřížkový koláč
Kristinaaa před 7 hodinami
Cuketové halušky
Saratice před 8 hodinami
Obyčejná hrnková buchta s banány a malinami
Sian5 před 9 hodinami
Pikantní plněné papriky
Pizla před 9 hodinami
Smetanové gnocchi se žampiony a pórkem
Eva_caramba před 9 hodinami
Tématické fráze:
švestkovo borůvkový koláč,
boruvkova buchta se zmolenkou,
valtrová martina,
borůvkové recepty,
svestkovo rybízový koláč,
švestkovoboruvkový koláč,
boruvkova recept,
boruvkova semifreda,
buchtička
Suroviny:
mouka polohrubá,
cukr moučkový,
cukr vanilkový,
prášek do pečiva,
vejce,
mléko,
máslo,
švestky,
borůvky,
ovoce
Komentáře (11)