Suroviny
Porce: 4 porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 11 073 kJ / 2 647 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 349,70 g |
Tuky | 138,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 935 mg |
Sodík | 3,94 g |
Sůl | 9,96 g |
Sacharidy | 1,43 g |
Postup přípravy
Krok 1: Slaninu a sýry si nakrájíme na kostičky a smícháme v misce.
Krok 2: Do očištěných prsíček si nařízneme kapsu, kterou naplníme připravenou směsí sýrů a slaniny. Otvor do kapsy spíchneme jehlou. Kdo si nařízl větší díru, tak může omotat nití, ale jehla se na talíři lépe vyndavá.
Krok 3: Připravené kapsy osolíme, opepříme a prudce opečeme z obou stran na rozpálené olivovém oleji.
Krok 4: Opečené maso vyndáme a ve výpečku osmahneme mouku, kterou po chvilce podlijeme vývarem nebo vodou a dobře rozmícháme do hladké šťávy.
Krok 5: Maso vložíme zpět, cca 10 minut podusíme. Podáváme s oblíbenou bramborovou přílohou a čerstvou zeleninou nebo salátem. Dobrou chuť.
Zveřejněno 28. 8. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kuřecí kapsa "3 smrady"
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Yyo9
Moje poznámka
Kuřecí kapsa "3 smrady"
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Yyo9
Nejnovější recepty
Košíčky s třešněmi
Přidáno před 11 hodinami
Pohár s třešněmi à la tiramisu
Přidáno před 11 hodinami
Jahodovo-jogurtový pohár
Přidáno před 12 hodinami
Tarhoňa se zeleninovou omáčkou s tuňákem
Přidáno před 14 hodinami
Rychlý litý koláč s třešněmi a drobenkou
Přidáno před 16 hodinami
Fazole podle Gabči
Přidáno před 16 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Rychlý švestkový koláč
Zsuzsu1 před 9 hodinami
Rýžová polévka pro začátečníky
Jan Nemec před 9 hodinami
Banánový chléb (Banana bread)
Lunaskira před 10 hodinami
Jablková buchta s tvarohem
Vladislav. před 13 hodinami
Ovocné tvarohové knedlíky
Jamca před 13 hodinami
Borůvkový máslový koláč
MisaVysa před 14 hodinami
Babiččiny blbouny
Dejnaj před 14 hodinami
Jahodová zmrzlina
sidonie před 14 hodinami
Pikantní kuřecí křídla
vakl1 před 15 hodinami
Hrnková buchta
Fatima2 před 15 hodinami
Tématické fráze:
kuřecí kapsa,
kuřecí kapsa recepty,
romaduzek,
kureci kapsa recept,
smrady,
hermadůžek,
kapsa z bramboraku,
sýr romadůrek,
kuřecím kapsa,
kuřeci kapsa s romadur,
smrad,
syr romaduzek,
maso kuřecí smrad,
kuřecí kapsa s eidamem,
česnek a smrad,
romaduzek recept,
dobra kureci kapsa recept,
maso 3 smradů,
vynikající kuřecí kapsa,
recepty kuřecí kapsa
Suroviny:
prsa kuřecí,
slanina anglická,
sýr niva,
sýr romadůžek,
sýr tvarůžky kulaté,
sůl,
pepř,
olej olivový extra virgin,
mouka hladká,
voda
Komentáře (28)
Maris, jestli vidím dobře, tak ne "romadůrek", ale "romadůžek", ale taky neznám!!
Maris - romadůžek je jemnější a není tak ostrý jako ostatní zrající sýry. Ten dokážu sníst i samotný s chlebem. Kupuju ho v Makru (balení po 4 ks)
Romadůžek vůbec neznám, nejdřív jsem si myslela, že je to překlep a má být Romadůrek
akorát nerozumím tvé poznámce...po delší době..