Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 17 349 kJ / 4 147 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 125,32 g |
Tuky | 345,40 g |
Vláknina | 6,90 g |
Cholesterol | 570 mg |
Sodík | 2,68 g |
Sůl | 6,15 g |
Sacharidy | 123,62 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 15. 2. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Rybí filé s rajskou majonézou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/1Wmm
Moje poznámka
Rybí filé s rajskou majonézou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/1Wmm
Nejnovější recepty
Švestkový koláč s marcipánem
Přidáno před 27 minutami
Mřížkový povidlový koláč
Přidáno před 13 hodinami
Polévka s ratatouille
Přidáno před 13 hodinami
Maso na špejli
Přidáno před 13 hodinami
Medová směs s adžikou
Přidáno před 13 hodinami
Kynuté rumové muffiny
Přidáno před 13 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Hrnkový koláč se žmolenkou (litý)
Medvidek před 28 minutami
Italská rajčatová polévka
Bohunka37 před 43 minutami
Babiččina rychlá kulajda
olivka před 2 hodinami
Pečená řepa s česnekem
vojfrancezska před 14 hodinami
Americké okurky
Ludmilka Sykorova před 14 hodinami
Kyselá polévka ze zelených fazolek
Kajkajak před 15 hodinami
Domácí kečup
zuzik8 před 16 hodinami
Plněné papriky
Cernousek před 16 hodinami
Topinka ala Mamka
Nikolina03 před 16 hodinami
Lečo - polotovar
Dagmardasa před 16 hodinami
Tématické fráze:
rybí filé recept,
rybí file recepty,
marinované rybí filé,
masová směs s majonézou,
recept na rybí file,
rybi file,
zapečené rybí filé s majonézou,
filé zapečené s majonézou,
obalovane rybí filé recept,
recept na rybí filé v troubě,
recepty s rybím filé,
dobré filé s majonézou zapečené,
strouhaná houska obrázek,
zapečené filé s majonézou,
zapečené filé s majonézou,
zajímavý recept na rybí file
Suroviny:
filet rybí,
olej,
ocet,
mléko,
sůl,
pepř,
citron,
bobkový list,
strouhanka,
máslo,
víno bílé,
kečup sladký,
česnek,
nať petrželová,
majonéza
Komentáře (6)
Posílám obrázky a bod.