Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 6 071 kJ / 1 451 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 63,80 g |
| Tuky | 75,00 g |
| Vláknina | 94,00 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 76 mg |
| Sůl | 0,17 g |
| Sacharidy | 83,20 g |
Postup přípravy
Krok 1: Cizrnu rozmixujeme s trochou vody na hustou hladkou pastu.
Krok 2: Přidáme ostatní suroviny, znovu promixujeme a můžeme podávat.
Zveřejněno 9. 9. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Cizrnová Nutella
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pPOQ
Moje poznámka
Cizrnová Nutella
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pPOQ
Nejnovější recepty
Hrníčkový perník podle Kamily Nývltové
Přidáno před 1 hodinou
Rychlá snídaňová pohanková kašička s ovocem
Přidáno před 2 hodinami
Dýňový chlebíček
Přidáno před 3 hodinami
Polévka s kurkumou
Přidáno před 11 hodinami
Bulgur s houbami a sušenými rajčaty
Přidáno před 12 hodinami
Tvarohový nákyp s jablky
Přidáno před 15 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Babiččiny tvarohové šátečky s tvarohem
Diesel před 49 minutami
Pikantní kuřecí paličky
wimra před 3 hodinami
Sumec keříčkovec na kmínu
Kajkajak před 9 hodinami
Dršťková polévka
Sahula před 10 hodinami
Dršťková polévka z jižní Moravy
Sahula před 10 hodinami
Kuřecí kousky v zakysané smetaně s česnekem
MarketaAn před 11 hodinami
Škvarkový koláč (placky)
Merylas před 13 hodinami
Indický Naan chléb
Vinka před 13 hodinami
Krupicová kaše
Roobass před 15 hodinami
Hraběnčiny výborné řezy
Nanina před 16 hodinami
Tématické fráze:
cizrnová buchta,
buchta z cizrny,
nugeta z cizrny,
cizrnova nugeta,
arašídový nutela recepty,
cizrnová pomazánka s kakaem,
voda z cizrny,
dort z cizrny,
cizrnova nutella s arasidovym maslem,
pomazánka cizrnová s kakaem,
nutella z tahini pasty recept,
domácí nutela z cizrny,
buchta z cizny,
nugeta s z cizrny,
nuttella cizrnová,
cizrnová,
carob nutella,
nutela mám ráda recepty,
cizrna ala nugeta,
cizrna recepty
Suroviny:
cizrna,
máslo arašídové,
kakao holandské,
olej kokosový,
cukr
Komentáře (14)
I Vám pohodové svátky, radost v novém roce a spoustu invence v kuchyni.
http://www.iswari.cz/katalog/neprazene-kakao-prase...
http://eshop.lifefood.cz/index.php?main_page=index...
Krásné svátky!
Jediná chyba je, že se osypeme po kakau, a já po něm nemůžu usnout, když si dám nutellu večer. Tož příště bude z karobu, ikdyž je chuťově trošku méně zajímavá. To pak budu moct dort klidně dojídat i v 10 večer.
Zkoušela jsem originál s kakaem i karobem. Kakao je chuťově lepší a počítám i autentičtější k chuti originálu. Místo arašídového másla jsem použila asi 35 g najemno namletých kešu oříšků. Sladila jsem agávovým sirupem.
Přeslazený "tlamolep" Nutella mi nikdy nechutnal, takže originál chuť neznám. Toto je ovšem mňamka.
Mám v úmyslu vyzkoušet tuto "Nutellu" jako krém do a na dort. Snad se bude hodit.