Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 241 kJ / 58 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 13,20 g |
| Tuky | 0,13 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 264 mg |
| Sůl | 0,53 g |
| Sacharidy | 0,88 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 13. 5. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pangasius pod parmazánovou dečkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Y6Yp
Moje poznámka
Pangasius pod parmazánovou dečkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Y6Yp
Nejnovější recepty
Grinchův elixír
Přidáno před 55 minutami
Mleté karbanátky z horkovzdušné fritézy
Přidáno před 4 hodinami
Fíkové kostky
Přidáno před 4 hodinami
Salát Emerald
Přidáno před 6 hodinami
Kuličky kumquat
Přidáno před 6 hodinami
Rychlá polévka s mrkví, hráškem a strouháním
Přidáno před 7 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuře na paprice se smetanou
_martakrizk8_ před 55 minutami
Pravý vepřový guláš
michaelatomastikova999 před 1 hodinou
Vánoční cukroví - křehké vanilkové rohlíčky
Ketynna před 1 hodinou
Jednoduché nepečené Tiramisu kuličky/Tiramisu Truffles
Fredy83 před 1 hodinou
Salát z červené řepy s nivou a ořechy
Dobeska před 2 hodinami
Expresní svíčková na smetaně
mafinka888 před 2 hodinami
Bramboráčky
Anickamanicka před 4 hodinami
Domácí langoše
Jurkano před 4 hodinami
Perníčky
horakova654 před 4 hodinami
Kuřecí prsa po francouzsku
Javor před 4 hodinami
Tématické fráze:
uprava pangase,
čím nahradit parmezán,
pangasius s parmazanem,
náhrada za parmezán,
pangasius úprava,
zepter recepty,
pangasius parmezan,
úprava pangasius,
recepty upravy ryb,
úprava ryby pangasius,
ryba s parmezánem,
pangas parmezán,
parmazánová krusta,
nahrada parmezanu,
jak upravit pangase,
pangasius jednoduchý recept,
děcký recepty,
recepty na upravu pangase,
ryba s parmazánem,
ryba pangas uprava
Suroviny:
pangasius,
bílek,
sýr parmazán strouhaný,
koření na ryby,
sůl
Komentáře (44)
čo sa týka receptov. mám ich niekoľko na inom webe, tu ich však neuvažujem dávať, údajne ich nie je možné neskôr editovať prípadne úplne stiahnuť
Ještě k tomu Vašemu výrazu "československý národ"...nic takového neexistuje a nikdy neexistovalo... Byl to před-prvorepublikový politický a čistě účelový konstrukt, který ovšem v historické perspektivě umožnil emancipaci obou našich národů.
slovo šmakuláda je myslené ironicky a má predstavovať "kreativitu" československého národa v kuchyni.
Ja si zatým čo som napísal stojím, obzvášť keď si pozriem že tu máš viacero receptov na ryby. napríklad tomuto http://www.toprecepty.cz/recept/23145-morsky-vlk-v... sa nedá vytkúť nič, všetko je tam uvedené správne robím ho takmer identicky
robievam aj parmice, podľa mňa opekať ich na panvici a potom ešte v rúre 20-30 minút je veľa keďže parmice sú menšie ryby, bohato im stačí 20 min na 180 http://www.toprecepty.cz/recept/21419-parmice-pece...
informácie o spôsobe chovu pangasa a následné obohacovanie filetov vodou nemám pozbierané z internetu ale priamo od zdroja
Ja čerstvé ryby pripravujem často a mám zato že sa majú upravovať krátko s použitím minimálneho množstva surovín.
Pekný deň prajem
Slovo "šmakuláda" bežný Slovák asi nemá v slovníku. To ma hneď napadlo. Takže...
Pro všechny zvědavé kopíruju:
"Slížiky z polievky polámeme a vložíme do misy, pridáme všetky dochucovadlá, ktoré sa tam nachádzajú vrátanie sáčku s olejom. Pridáme na kocky pokrájanú uhorku, paradajky, šunku či salámu a zalejeme tatarkou a kyslou smotanou. Dôkladne premiešame a necháme odstáť do druhého dňa."
Dobrý, ne??
Magdi, myslíš tím, že to nebude pravý Slovák? Já jako Češka to nepoznám...
Také dnes vařím trošku jinak než před lety a jsem sobě velkým kritikem, chci se lepšit. Ale ať si tento stručný receptík pročítám z jakékoli strany, nevím, co je na něm tak "zlého". Je vidět, že pangasia opravdu nepřipravujete, protože 10 minut mu nestačí. Vaše předsudky ohledně této ryby - pochytané z internetu - nejsou mými předsudky. Grilovací koření téměř nepoužívám, nevím, proč o něm píšete, stejně jako o Československu - i na internetu psali, že už dlouho neexistuje...
P.S.: Co to je "šalát z vifoniek"..?
kombinovať parmazán (Parmigiano Reggiano) a grilovacie korenie môže iba barbar a ignorant ....
+ toto všetko vykydnúť na pangasa (filet) a tohto piecť 30 minút môžu iba v československu .....
Eliza to že ti túto ***** všetci chvália neznamená že je to v poriadku
Ryby sa upravujú krátko, takému tvojmu filetu postačí max 10min a samozrejme bez použitia túch príšerných československých koreniacich zmesí, stačí čierne alebo biele korenie a soľ. (pangasa z dôvodu akým sa chová a ako sa dostáva k zákaznikovi za rybu nepovažujem - je to vodný potkan)
Taktiež sa ryba zvyčajne nekombinuje so syrom, že Vám to chutí sa nečudujem, v československu chutia aj iné šmakulády ako napríklad šalát z vifoniek alebo guláš z párkov.....
To nie je o finančných možnostiach ale o úcte k sebe samým .....
pro Eliza: díky za skvělý recept, určitě brzy vyzkouším, rybky už čekají v mrazáku
Přidal jsem nějaké fotečky