Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 037 kJ / 1 204 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 176,50 g |
Tuky | 9,64 g |
Vláknina | 25,94 g |
Cholesterol | 385 mg |
Sodík | 617 mg |
Sůl | 1,43 g |
Sacharidy | 93,38 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 17. 9. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Rajčatový pekáč s vůní pizzy
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/l7pj
Moje poznámka
Rajčatový pekáč s vůní pizzy
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/l7pj
Nejnovější recepty
Polévka z rajčat se smetanou
Přidáno před 2 hodinami
Lišky na špeku, pečená dýně s květákem a volská oka (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 5 hodinami
Řízky z pýchavky
Přidáno před 8 hodinami
Kuřecí kousky se zeleninou a smaženými nudlemi
Přidáno 4. 8. 2025 16:57:15
Houbová omeleta
Přidáno 4. 8. 2025 12:00:03
Kynutý koláč se švestkami a mákem podle Češky z Česka
Přidáno 4. 8. 2025 07:24:33
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Langoše z jogurtu
EvaCh před 26 minutami
Afrika řezy
dadmilka před 1 hodinou
Cuketová pochoutka
marunda před 1 hodinou
Vdolečky
gabrielamachova23 před 2 hodinami
Salát ze salátových okurek
alan.h před 2 hodinami
Lečo se smaženými vejci
stosmi před 4 hodinami
Švestkové knedlíky
Irena1984 před 5 hodinami
Kynuté jahodové knedlíky
Irena1984 před 5 hodinami
Gratinovaná cuketa s brambory
VeruHat před 6 hodinami
Americké okurky
Ala17 před 8 hodinami
Tématické fráze:
pekáč na pizzu,
rajčatové sugo,
pasta na pizzu,
pasta z rajčat na pizzu,
pizza na pekáč,
rajčatové sugo recept,
potěr na pizzu,
pasta na pizu,
domácí rajčatové sugo,
salsa na pizu,
recepty na piczu,
rajcatovy podklad,
pizza haway recept,
recept na rajčatové sugo,
rajcazovy poter na pizzu,
domácí pizza na pekac,
pizza s brambor na pekač,
pasta na pizu z rajčat,
pasta z rajčat recept,
pizza recept na rajčatech
Suroviny:
rajče,
cibule,
prsa kuřecí,
olej,
máslo,
koření pizza,
pepř drcený,
brambory,
bujon kuřecí,
bujón
Komentáře (7)
maso je jen po povrchu zatažené, aby se nevypotilo ze šťávy