Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 5 037 kJ / 1 204 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 176,50 g |
| Tuky | 9,64 g |
| Vláknina | 25,94 g |
| Cholesterol | 385 mg |
| Sodík | 617 mg |
| Sůl | 1,43 g |
| Sacharidy | 93,38 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 17. 9. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Rajčatový pekáč s vůní pizzy
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/l7pj
Moje poznámka
Rajčatový pekáč s vůní pizzy
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/l7pj
Nejnovější recepty
Pomazánka z pečeného česneku a špetky parmazánu
Přidáno před 3 hodinami
Boloňská čočková omáčka
Přidáno před 4 hodinami
Domácí qurrito z HF
Přidáno před 5 hodinami
Kari korma
Přidáno před 13 hodinami
Plněná červená řepa
Přidáno před 17 hodinami
Mističky z gothaje plněné houbovou smaženicí
Přidáno před 18 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Nakládané vepřové řízky
Danulka52 před 55 minutami
Pikantní rajčatová polévka s fazolemi
Verunkavh před 58 minutami
Krkovice na houbách a kapiích
jarmila58 před 1 hodinou
Bramborovo-kuřecí špízy z horkovzdušné fritézy
Danulka52 před 1 hodinou
Čokoládovo-banánové muffiny
Andyzvesnice před 2 hodinami
Kuřecí prsa v jemné smetanové omáčce
Pep.e před 5 hodinami
Szegedinský guláš
MonkaF před 12 hodinami
Bramborová kaše - dokonalá
Kajkajak před 13 hodinami
Vepřové na houbách
Radka61 před 13 hodinami
Dýňové muffiny
Slivci před 14 hodinami
Tématické fráze:
pekáč na pizzu,
rajčatové sugo,
pasta na pizzu,
pasta z rajčat na pizzu,
pizza na pekáč,
rajčatové sugo recept,
potěr na pizzu,
pasta na pizu,
domácí rajčatové sugo,
salsa na pizu,
recepty na piczu,
rajcatovy podklad,
pizza haway recept,
recept na rajčatové sugo,
rajcazovy poter na pizzu,
domácí pizza na pekac,
pizza s brambor na pekač,
pasta na pizu z rajčat,
pasta z rajčat recept,
pizza recept na rajčatech
Suroviny:
rajče,
cibule,
prsa kuřecí,
olej,
máslo,
koření pizza,
pepř drcený,
brambory,
bujon kuřecí,
bujón
Komentáře (7)
maso je jen po povrchu zatažené, aby se nevypotilo ze šťávy