Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 037 kJ / 1 204 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 176,50 g |
Tuky | 9,64 g |
Vláknina | 25,94 g |
Cholesterol | 385 mg |
Sodík | 617 mg |
Sůl | 1,43 g |
Sacharidy | 93,38 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 17. 9. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Rajčatový pekáč s vůní pizzy
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/l7pj
Moje poznámka
Rajčatový pekáč s vůní pizzy
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/l7pj
Nejnovější recepty
Vaječná omeleta se sýrem a s tuňákem
Přidáno před 7 hodinami
Placičky z podmáslí
Přidáno před 10 hodinami
Karpatské lečo
Přidáno před 11 hodinami
Kotlety na tymiánu s hrachovou kaší a pečenou karotkou
Přidáno před 13 hodinami
Čalamáda ze zelí a paprik
Přidáno před 15 hodinami
Čajot restovaný s krevetami a nudlemi z jedné pánve
Přidáno před 15 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Citronová bábovka
AlenaCernik před 2 hodinami
Cuketová topinková směs
douver před 3 hodinami
Rychlá houbovo-kmínová polévka s krupicovými nočky
Sahula před 3 hodinami
Škvarkové tyčinky
HanaS92 před 4 hodinami
Kokosová roláda od IvettyG
Dyna1 před 5 hodinami
Bublanina
alenalentz před 6 hodinami
Nadýchané čokoládové muffiny
Lucie1001 před 7 hodinami
Zeleninový bulgur
Lucie1001 před 7 hodinami
Cuketová buchta
miryg13 před 7 hodinami
Jednoduché věnečky z odpalovaného těsta
ErikaU před 9 hodinami
Tématické fráze:
pekáč na pizzu,
rajčatové sugo,
pasta na pizzu,
pasta z rajčat na pizzu,
pizza na pekáč,
rajčatové sugo recept,
potěr na pizzu,
pasta na pizu,
domácí rajčatové sugo,
salsa na pizu,
recepty na piczu,
rajcatovy podklad,
pizza haway recept,
recept na rajčatové sugo,
rajcazovy poter na pizzu,
domácí pizza na pekac,
pizza s brambor na pekač,
pasta na pizu z rajčat,
pasta z rajčat recept,
pizza recept na rajčatech
Suroviny:
rajče,
cibule,
prsa kuřecí,
olej,
máslo,
koření pizza,
pepř drcený,
brambory,
bujon kuřecí,
bujón
Komentáře (7)
maso je jen po povrchu zatažené, aby se nevypotilo ze šťávy