Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 440 kJ / 583 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 19,66 g |
Tuky | 30,61 g |
Vláknina | 21,01 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 54 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 50,62 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 28. 9. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
"Ravioli" z červené řepy a píniových oříšků (raw)
Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Em00
Moje poznámka
"Ravioli" z červené řepy a píniových oříšků (raw)
Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Em00
Nejnovější recepty
Kedlubnová polévka
Přidáno před 6 hodinami
Pavučinkový makový závin.
Přidáno před 17 hodinami
Pizza Valencia
Přidáno před 21 hodinami
Kuře na šalvěji pečené v mléce
Přidáno 2. 5. 2025 11:01
Gravlax vejce
Přidáno 1. 5. 2025 19:16
Cuketové válečky ve slanině
Přidáno 1. 5. 2025 09:43
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Rychlá ořechová bábovka
Anna.Milkova před 10 minutami
Obyčejný hlávkový salát s obyčejnou zálivkou od babičky
Missa25 před 18 minutami
Kefírové lívance II
vavravictoria1 před 30 minutami
Klasická koprová omáčka s vejcem
frantisek66 před 1 hodinou
Hamburská vepřová kýta
Pisarak před 1 hodinou
Vepřová kotleta s houskovým knedlíkem
Pisarak před 1 hodinou
Toskánský bůček
poirotka před 2 hodinami
Vajíčková tlačenka
pavelcicha před 2 hodinami
Zadělávaná mrkev s hráškem
Mimino před 3 hodinami
Tématické fráze:
ravioli z cervene repy,
raviola,
raviola z červené řepy,
raw-ravioli z červené řepy,
ravioli z repy,
ravioly z červené řepy,
ravioli recept,
ravioly z červené červené řepy,
raviola z řepy,
jak servirovat ravioli
Suroviny:
řepa červená,
šťáva citronová,
olej olivový,
sůl,
ořechy piniové,
cibule šalotka,
pažitka,
droždí lahůdkové,
citron,
šťáva citronová,
olej olivový,
sůl,
česnek,
pažitka,
bazalka čerstvá,
šťáva citronová,
voda,
sirup agávový,
sůl
Komentáře (6)
Mně to spíš připomíná makronky..., ale může-li být tatarák ze zemáků, či carpaccio z řepy, tak proč neééé i Ravi..., že?
I když chuť tohoto výtvoru bude zřejmě moc dobrá