

Domácí ravioli
Suroviny
- Na těsto:
- 250 g hrubé mouky
- 2 vejce
- sůl
- dle potřeby voda
Postup přípravy receptu
Zpracujeme všechny suroviny v těsto, rozválíme a vykrajujeme kolečka, na která klademe různé nádivky dle chutí - masové, z uzeniny, nebo tvaroh s nivou, složíme na polovinu, pořádně přitiskneme k sobě a vaříme v osolené vodě.
Jsou moc dobré s osmaženou cibulkou, nebo i se zelíčkem - podle toho, jakou nádivku si uděláte.
Sdílejte recept s přáteli
Alternativy k tomuto receptu
Komentáře k receptu Domácí ravioli
-
Verča: Ano, dnes v TV říkali, že se dají zmrazit a uvařit až těsně před jídlem.
-
shit ! wtf is that ?
-
Ráda bych si ravioli udělala do zásoby. Zkoušel je někdo ještě neuvařené zamrazit a až poté připravovat? Děkuji za odpovědi
-
mňam :)
-
Hani, super
-
...dělám v podstatě stejně, ale pridávám 1 PL oleje...těsto je pak bezvadně vláčné, vyzkoušejte
...a jinak za ravioli bodík
-
tak fotka už je tady, vyzkoušela jsem několik těst na ravioli a musím říct, že tohle těsto na je nejlepší, dobře se s ním pracuje
tady jsem jako náplň použila nivu, strouhaný sýr a zbytek masa, posypala osmaženou cibulkou a šunkou
+
-
Deniso, k některým receptům fotku autor nevložil a neudělal to ani nikdo jiný, který podle receptu vařil. Tak proto u některých fotky jsou a u některých ne
Taky bych byla ráda, kdyby byly všude.
-
jéé,
byla si rychlejší, chtěla jsem se zeptat, jestli se Denisa nespletla v receptech, či co
-
Já tady žádný obrázek nevidím!
-
zatím je to dobré ale proč je obrázek jen u jednoho???
chtela bych ty některé recpty vydět jak
vypadají