Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 036 kJ / 248 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 6,60 g |
Tuky | 2,12 g |
Vláknina | 7,10 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 485 mg |
Sůl | 1,20 g |
Sacharidy | 47,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 28. 9. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Jablečné toasty s medem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/72Ly
Moje poznámka
Jablečné toasty s medem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/72Ly
Nejnovější recepty
Cheesecake podle Míši Landové
Přidáno před 38 minutami
Burek z rýžového papíru
Přidáno před 1 hodinou
Kuřecí směs se žampiony
Přidáno před 9 hodinami
Bramborová scarpaccia se sýrem
Přidáno před 13 hodinami
Zapečené těstoviny se šunkou a tofu
Přidáno před 14 hodinami
Domácí libečková sůl
Přidáno před 17 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Tyrolské knedlíky s červeným zelím
Wikki před 37 minutami
Ostružinový koláč s kardamonem
Bonega před 55 minutami
Česneková bramboračka s vaječnou jíškou
Sahula před 8 hodinami
Pečená švestková povidla
Verosa před 10 hodinami
Banana bread - banánový chlebíček
dominikahonesova před 11 hodinami
Svíčková na smetaně
Sahula před 11 hodinami
Rychlý švestkový koláč s mákem
Snike2006 před 11 hodinami
Koláč z cukety
Vampi před 13 hodinami
Broskvová hrníčková buchta
Monika95 před 13 hodinami
Odlehčené kuře na paprice
Picik před 14 hodinami
Tématické fráze:
jablečné tousty,
anglicky toast s jahodami,
tousty s jablek,
tousty recepty,
jablečný toust se skořicí,
zapeceny toust s jablky,
jablečný tousty,
jablečné na tousty,
zapecene tousty s medem,
jablečný toust,
zapečené toasty s jablky,
zapečené jablečné tousty,
toust s jablky a skořicí,
lada hruska toust s jablky,
jablka v toustech,
tousty z jablek,
toast s jablky ládi hrušky,
tousty s jablky dle ladi hrusky,
jablečné tousty ládi hrušky,
toasty zapecene s medem
Suroviny:
chléb toustový tmavý,
jablko,
rozinky,
máslo arašídové,
skořice,
med
Komentáře (5)