Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Jablka se skořicí

Jablka a skořice patří neodmyslitelně k sobě. Tato kombinace nám signalizuje blížící se podzim. Pokud vás honí mlsná, připravte si restovaná jablka na másle, se skořicí a poprášené moučkovým cukrem. Snadný pokrm, který vám vykouzlí úsměv na tváři.

Hodnocení receptu je 4,2 (5×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Anita888

Snadný

Doba přípravy 10 min Doba přípravy: 5 min Doba tepelné úpravy: 5 min

10 min (5 min příprava + 5 min tepelná úprava)

Suroviny pro 1 porce

1porce

Nahlásit chybu v receptu

Postup přípravy

Krok 1: Jablka oloupeme a rozkrájíme na měsíčky. Krok 2: Na pánvi rozehřejeme kousek másla. Měsíčky jablek dáme na rozpuštěné máslo, zasypeme trochou skořice a zaprášíme cukrem. Krok 3: Po minutě jablka otočíme. Pokud máte rádi skořici, znovu zasypte skořicí a trochou cukru.

TIP: Jablka ve skořicovém županu - oblíbený recept

Zveřejněno 29. 10. 2015

Poznámka autorky Anita888

Moc dobré je dát si k jablkům kopeček oblíbené zmrzliny.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Jablka se skořicí

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Oz9G

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Jablka se skořicí

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Oz9G

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (7)

Komentáře jsou řazeny od nejnovějších. Odpovědi k nim se zobrazují od nejstarších.

Je to velikananánská dobrota oblíbená především u mojí dcery:yes:

Děkuji za fotecku, už zase mám na to chuť. Vynikající je i ananas :-)

maris: díky za skvělý tip. Příště vyzkouším i jiné ovoce:-K

ivulinka: Ivulinko, zkus místo šlehačky zakysanou smetanu, nám to s ní chutná víc, i jiné ovoce je takhle skvělé;-):-)

Dokonalost sama:-p:-p:yes:, lahodná sladká jablíčka výborně sladěná se skořicí a vonící máslem doladěná kopečkem šlehačky.
Určitě jsem nedělala naposledy, díky za skvělý recept na dezert po nedělním obědě.
Bodík a fotka:-K

Tématické fráze:
jablka se skorici, jablko se skorici, skoricova jablks, recepty z jablek, smažená jablka, jablka na panvi, jablka se skořicí recept, jablka s cukrem na pánvi, jablka recepty, jablka na masle, smažená jablka se skořicí, jablka a medu se skořicí, jablka na panvi ve skorici, jablka ve skořici, jablka se skorici a cukrem, jablka s, jabka se skořicí, jablka na medu se skořicí, jablko a a skořice, jablka recept

Suroviny:
jablko, skořice, cukr krupice, máslo

Naposledy jste si prohlédli

Zapoj se do programu Foodie! Sbírej body za své aktivity. Body pak proměníš za skvělé odměny. Bez zapojení nemůžeš dostat body za přidání fotografie.
Zapojit se

Přidat fotografie receptu