Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Vepřová játra na švestkách

Hodnocení receptu je 4,8 (10×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 45 min Doba přípravy: 45 min

45 min (45 min příprava)

3. 10. 2010 08:12

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie3 510 kJ / 839 kcal
Bílkoviny5,46 g
Tuky84,34 g
Vláknina8,40 g
Cholesterol 70 mg
Sodík 1,61 g
Sůl4,00 g
Sacharidy12,70 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autora receptu

Podle receptu Srnčí játra na švestkách z Vaření.cz.

Na ozdobu jsme měli rybíz dělaný podle receptu na Topkách – Brusinky z rybízu.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

kokronilla kokronilla

10. 9. 2015 16:41

Dnes jsem recept vyzkoušela. Vzhledem k tomu, že je právě sezóna švestek a u nás úroda hojná jsem pro přípravu použila čerstvé pokrájené švestky, bylo to opravdu výborné. Jako přílohu jsem zvolila šťouchané brambory, ale vyzkoušeli jsme i karlovarský knedlík, a těžko říct, co nám chutnalo víc. posílám bod.:yes:

Jiri V. Jiri V.

5. 10. 2010 13:47

Játrům na pánvičce jistě cirhoza hrozit nebude:-D:-D, tak proč nezkusit?:-)):-K;-)

yanull yanull

5. 10. 2010 13:28

Jiří, receptík je velmi zajímavý. Švestky máme zavařené ve vlastní šťávě, ovšem s rumem, ale třeba si budou s játry rozumět;-). +7 :yes::-p

Jiri V. Jiri V.

3. 10. 2010 18:02

Jano, záleží jaký je kompot, mi jej moc sladký neměli. Bylo to akorát, sladké nepřevládalo. Se sušenými švestkami je na Topkách Vepřové na švestkách od Kroupovky. Omlouvám se za pozdní odpověď. Byli jsme mimo domov.:-K:-K
Rebeko, sušené švestky jsem neměl, jen tekuté. :-)):-))
Tekutým sluší jiná úprava.....ve štamprli:-D:-D.

rebeka rebeka

3. 10. 2010 12:16

Jani R.;-)přesně to samé jsem chtěla napsat i já:-O:-))myslím,že sušené by se vyjímaly ještě víc:-p:yes:ale že to má načančané:-!:-O:-8:yes:

JanaDorazinova JanaDorazinova

3. 10. 2010 10:54

Jirko, jakou to má chuť? Sladkou? Já jsem teď někde viděla recept na játra na ovoci a myslím tam byla i jablka, tak jsem si říkala, ty brďo, to je zajímavé!! Mi se to moc líbí, to bych si dala a myslím, že by to nebylo špatné i se sušenýma šveskama.:-p:yes:

spagetka spagetka

3. 10. 2010 08:57

Jirko :-*:-p:yes:, žížalko, sejdem se a uděláme si to pro sebe ne? ;-)

zizala zizala (moderátorka)

3. 10. 2010 08:32

Hezký recept :-p:yes: Já bych si to dala hned, rodina játra nejí :-(

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Tématické fráze: vepřové na švestkách játra z divočiny srnčí játra játra se švestkami recepty z jater játra se sušenými švestkami vepřová játra játra se švestkama vepřová játra se švestkami srnčí játra recept veprova jatra recepty srnčí na švestkách veprova jatra cz. játra na šveskách jatra susene svestky divočina švestky recepty buchta se šveskama recepty na divočinu.cz jatra susene švestkami vepřová játra se sušenými švestkami

Suroviny: játra vepřová, slanina anglická, cibule, kompot švestkový, sůl, tymián, pepř mletý, koření na divočinu

TopRecepty.cz

Vepřová játra na švestkách

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/vZxX