Svařené víno
Svařené víno během mrazivého zimního počasí příjemně zahřeje. Pokud na něj máte chuť, nemusíte čekat na adventní trhy, doma ho připravíte během chvíle. Svařené víno krásně voní díky skořici a hřebíčku.
Suroviny pro 1 porce
1porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 793 kJ / 190 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,50 g |
Tuky | 0,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 8 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 7,50 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 6. 7. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Svařené víno
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/GGK
Moje poznámka
Svařené víno
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/GGK
Nejnovější recepty
Kuřecí závin à la kebab
Přidáno před 3 hodinami
Linecký koláč s cuketou
Přidáno před 17 hodinami
Koláč s tvarohem a rybízem
Přidáno před 23 hodinami
Lečo v omeletě
Přidáno 3. 7. 2025 08:29
Jahodové nanuky se zakysanou smetanou
Přidáno 2. 7. 2025 19:13
Květák bez smažení
Přidáno 2. 7. 2025 16:46
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Tvarohový koláč s mandarinkami
Pavlina13 před 2 minutami
Květáková polévka
Pavluska75 před 9 minutami
Smažený květák
Pavluska75 před 10 minutami
Chleba bez hnětení
HejMira před 53 minutami
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
MichalS před 3 hodinami
Polévka vinná
Milan.Krimsky před 11 hodinami
Sytá uzená polévka
JiriSeidler před 13 hodinami
Francouzský toust se šunkou a sýrem
Rennna před 15 hodinami
Tématické fráze:
svařák recept,
svařené víno červené,
svařák z červeného vína,
recept na svarak,
svařák z bílého vína,
jak svařit víno,
recept na domácí svařák,
svařené víno červené recept,
svařené červené víno,
svařák z bílého vína recept,
bílý svařák,
recept svařák,
jak se dělá svařák,
priprava svareneho vina,
recept na vánoční svařák,
svařak víno,
jak svařit červené víno,
svařák recepty,
červeny svařák,
svarak
Suroviny:
voda,
víno červené,
skořice,
koření hřebíček
Komentáře (4)