Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Svařené víno na vánoce

Svařené víno, lidově řečeno svařák, ale není výsadou jen vánočních trhů, udělat si ho můžete i doma. Zajisté přijde vhod v zimě, nebo po procházce v sychravém podzimním počasí.

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 (0×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 40 min Doba přípravy: 25 min Doba tepelné úpravy: 15 min

40 min (25 min příprava + 15 min tepelná úprava)

19. 11. 2023 13:06

Suroviny pro 4 porce

4 porce

Nutriční hodnoty

Energie3 541 kJ / 846 kcal
Bílkoviny1,60 g
Tuky0,00 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 24 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy84,00 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Merylas Merylas (moderátorka)

19. 11. 2023 18:09

Foto jsem odstranila.

Eja57 Eja57

19. 11. 2023 17:13

Fotka opravdu není vaše:no:

jirholu jirholu

19. 11. 2023 14:23

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: víno červené, koření hřebíček, citron, cukr, citron, skořice celá

TopRecepty.cz

Svařené víno na vánoce

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/ADM6B