Kořeněný sirup do svařeného vína

terezicka1 Kuchařka:

Ostatní 0 názorů

Recept si zatím oblíbili 4 kuchaři
Přidat další fotografii
54

Suroviny

1 a1/2 hrnku cukru
2 hrnky vody
kůra z citronu
kůra z pomeranče
3 ks badyánu
10 ks hřebíčku
3 ks skořice
3 kuličky nového koření
Recept si zatím oblíbili 4 kuchaři

Postup přípravy receptu

  1. Připravíme kastrůlek, dáme do něho cukr, zlehka rozpustíme a zalijeme vodou.

  2. Přidáme koření, kůru a svaříme.

  3. Necháme vychladnout nejlépe do druhého dne.

  4. Pak přecedíme do připravené sklenice s víčkem. Do jednoho hrnku přijdou cca 2 lžíce sirupu.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Sdílet na Facebooku Poslat emailem

Recept sdílelo již 30 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Kořeněný sirup do svařeného vína

K receptu nejsou žádné komentáře.

Přidat komentář

Tato webová stránka používá cookies pro vylepšení naších služeb. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Zapomněl/a jsem heslo