Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 6 544 kJ / 1 564 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 40,43 g |
| Tuky | 42,48 g |
| Vláknina | 10,20 g |
| Cholesterol | 213 mg |
| Sodík | 79 mg |
| Sůl | 0,18 g |
| Sacharidy | 249,95 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 17. 3. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Jahodové pečivo
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gJ1D
Moje poznámka
Jahodové pečivo
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gJ1D
Nejnovější recepty
Zeleninový salát s vejci, sýrem a šunkou (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 8 hodinami
Bramborová roláda plněná mletým masem
Přidáno před 14 hodinami
Nepečená kávová zrna podle Ivety Fabešové
Přidáno před 18 hodinami
Grinchův elixír
Přidáno 20. 12. 2025 16:30:01
Mleté karbanátky z horkovzdušné fritézy
Přidáno 20. 12. 2025 13:16:10
Fíkové kostky
Přidáno 20. 12. 2025 13:01:11
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kokosová očka
Sima1996 před 3 hodinami
Likérové špičky
Sahula před 5 hodinami
Kávové úlky
MichaelaSr před 5 hodinami
Likérové špičky s vaječným koňakem
Sahula před 5 hodinami
Telecí pečeně s bylinkami
Kajkajak před 5 hodinami
Marokánky - měkké a vláčné
Josi_25 před 6 hodinami
Bramborová roláda plněná mletým masem
BinaSa před 7 hodinami
Ořechové řezy děda
nenutilova68 před 7 hodinami
Domácí vánočka
Slaninova.L. před 7 hodinami
Tématické fráze:
džem z domácí pekárny,
jahodový džem z pekárny,
jahodový džem z domácí pekárny,
domací pekarna džem,
dzemy z domaci pekarny,
džemy v domácí pekárně,
marmeláda z jahod recept,
džem v domácí pekárně,
džem domaci pekarna,
domácí pekárna recepty na džem,
jahodovy dzem v pekarne,
džem z pekárny,
domácí pekárna džemy,
recepty do domácí pekárny-džemy,
vaření džemu v domácí pekárně,
pekárna u jahodů,
recept na džem v domácí pekárně,
domácí pekárna - recepty na džemy,
domácí pekárna jahodový džem,
domácí pekárna recepty džemy
Suroviny:
cukr,
droždí,
žloutek,
cukr vanilkový,
citronka,
tuk hera,
pudink jahodový,
mouka hladká,
džus jahodový
Komentáře (12)
Většinou používám čistou vodu, ale tady, pro chuť a vůni těsta, jsem dala džus.