Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 544 kJ / 1 564 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 40,43 g |
Tuky | 42,48 g |
Vláknina | 10,20 g |
Cholesterol | 213 mg |
Sodík | 79 mg |
Sůl | 0,18 g |
Sacharidy | 249,95 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 17. 3. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Jahodové pečivo
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gJ1D
Moje poznámka
Jahodové pečivo
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gJ1D
Nejnovější recepty
Zapečené brambory s krkovicí podle Pepy Nemravy
Přidáno před 3 hodinami
Zdravý cuketový nákyp
Přidáno před 3 hodinami
Dalgona sušenky
Přidáno před 4 hodinami
Hovězí kostky po znojemsku
Přidáno před 22 hodinami
Pečivo z bramborového těsta
Přidáno 8. 7. 2025 08:55
Letní koláč s třešněmi
Přidáno 8. 7. 2025 08:30
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuřecí játra na víně a bylinkách
Libasaba před 6 minutami
Česneková polévka - sváteční
MartinaJonakova před 18 minutami
Hrníčková bábovka
Ajisek před 23 minutami
Řecké Souvlaki
Jan Nemec před 24 minutami
Odpalované těsto na ovocné knedlíky, trochu jiné
Nadatode před 32 minutami
Pizza ze sušeného droždí
vikisubrtova2710 před 2 hodinami
Bábovka z pomazánkového másla
nelinka62 před 3 hodinami
Vánoční chlebíček
radekdolezal033 před 6 hodinami
Hovězí plátky na tymiánu
ZboSy před 6 hodinami
Tématické fráze:
džem z domácí pekárny,
jahodový džem z pekárny,
jahodový džem z domácí pekárny,
domací pekarna džem,
dzemy z domaci pekarny,
džemy v domácí pekárně,
marmeláda z jahod recept,
džem v domácí pekárně,
džem domaci pekarna,
domácí pekárna recepty na džem,
jahodovy dzem v pekarne,
džem z pekárny,
domácí pekárna džemy,
recepty do domácí pekárny-džemy,
vaření džemu v domácí pekárně,
pekárna u jahodů,
recept na džem v domácí pekárně,
domácí pekárna - recepty na džemy,
domácí pekárna jahodový džem,
domácí pekárna recepty džemy
Suroviny:
cukr,
droždí,
žloutek,
cukr vanilkový,
citronka,
tuk hera,
pudink jahodový,
mouka hladká,
džus jahodový
Komentáře (12)
Většinou používám čistou vodu, ale tady, pro chuť a vůni těsta, jsem dala džus.