Postup přípravy
Zveřejněno 15. 11. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pražma a žampionové brambory
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/2QAW
Moje poznámka
Pražma a žampionové brambory
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/2QAW
Nejnovější recepty
Pavučinkový makový závin.
Přidáno před 4 hodinami
Pizza Valencia
Přidáno před 8 hodinami
Kuře na šalvěji pečené v mléce
Přidáno před 12 hodinami
Gravlax vejce
Přidáno 1. 5. 2025 19:16
Cuketové válečky ve slanině
Přidáno 1. 5. 2025 09:43
Losos na pánvi s pikantní česnekovou chilli omáčkou
Přidáno 1. 5. 2025 06:19
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuřecí restovaná játra
Loiza před 2 hodinami
Jogurtová bábovka
Zsuzsu1 před 2 hodinami
Čevapčiči z horkovzdušné fritézy
nemecjarda42 před 6 hodinami
Pampeliškový med
Mrspassinger před 6 hodinami
Klasický bramborový guláš neboli buřtguláš (výborný a hustý)
Katyyy před 8 hodinami
Vrstvený salát
Maruna365 před 8 hodinami
Jemná pažitková pomazánka
Adamek2011wo před 9 hodinami
Zelňačka
Veronika_1 před 9 hodinami
Buchta se zakysanou smetanou
Panova před 9 hodinami
Drůbková polévka
Kajkajak před 11 hodinami
Tématické fráze:
pražma recept,
ryba dorado,
pražma recepty,
recept na prazmu,
dorada recepty,
doráda recept,
dorado ryba,
dorado recepty,
ma prazma kosti,
filety z prazmy,
cejn (pražma) recepty,
žampionové brambory,
žampionové brambory,
ryba dorádo recept,
recept na pražmu královskou,
recept pražma,
pražma kralovska recept filety,
recepty z brambor,
pražma mořský cejna,
prazma je sladkovodni ryba?
Suroviny:
pražma,
máslo,
sůl,
pepř,
žampióny,
brambory,
voda,
kmín celý,
olej olivový,
salát,
kukuřice,
paprika čerstvá červená,
citron
Komentáře (6)
Já peču ráda mořské ryby v celku, je mi skoro líto je filetovat