Postup přípravy
Zveřejněno 15. 11. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pražma a žampionové brambory
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/2QAW
Moje poznámka
Pražma a žampionové brambory
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/2QAW
Nejnovější recepty
Dortíčky s hroznovým vínem a rybízem
Přidáno před 4 hodinami
Rychlý pohár s ovocem
Přidáno před 4 hodinami
Jahodové dortíčky z tvarohu
Přidáno před 4 hodinami
Pomerančový pohár
Přidáno před 5 hodinami
Skořicové tousty s ovocem
Přidáno před 5 hodinami
Domácí nočky se zeleninou na smetaně s kousky lososa
Přidáno před 6 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Zapečený špenát
chocho před 1 hodinou
Zapečený květák jako omeleta
sabatova.daniela@tiscali.cz před 1 hodinou
Domácí rizoto
MarketaAn před 2 hodinami
Buchta Himaláje - recept od D.
viki85 před 3 hodinami
Podmáslový chléb II.
Mike_Fidler před 5 hodinami
Jednoduchý mascarpone krém
stanislav.husnik@gmail.com před 6 hodinami
Zapečený chřest
Leren před 7 hodinami
Kuřecí stehenní maso v omáčce s ajvarem
Ry1bka před 7 hodinami
Delikatesní vepřové plátky se zálivkou
Fitulka před 8 hodinami
Tématické fráze:
pražma recept,
ryba dorado,
pražma recepty,
recept na prazmu,
dorada recepty,
doráda recept,
dorado ryba,
dorado recepty,
ma prazma kosti,
filety z prazmy,
cejn (pražma) recepty,
žampionové brambory,
žampionové brambory,
ryba dorádo recept,
recept na pražmu královskou,
recept pražma,
pražma kralovska recept filety,
recepty z brambor,
pražma mořský cejna,
prazma je sladkovodni ryba?
Suroviny:
pražma,
máslo,
sůl,
pepř,
žampióny,
brambory,
voda,
kmín celý,
olej olivový,
salát,
kukuřice,
paprika čerstvá červená,
citron
Komentáře (7)
Já peču ráda mořské ryby v celku, je mi skoro líto je filetovat