Postup přípravy
Zveřejněno 15. 11. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pražma a žampionové brambory
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/2QAW
Moje poznámka
Pražma a žampionové brambory
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/2QAW
Nejnovější recepty
Grinchův elixír
Přidáno před 5 hodinami
Mleté karbanátky z horkovzdušné fritézy
Přidáno před 8 hodinami
Fíkové kostky
Přidáno před 9 hodinami
Kuřecí prsa ve slanině a nízkosacharidový salát (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 9 hodinami
Salát Emerald
Přidáno před 11 hodinami
Kuličky kumquat
Přidáno před 11 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kapří hranolky
loing před 26 minutami
Medvědí tlapky
hoopoo před 28 minutami
Čokoládová poleva z kakaa
Eva11 před 34 minutami
Banánky ze strojku
Vilik před 41 minutami
Kokosová vosí hnízda
Evculina84 před 1 hodinou
Těstovinový salát Vltavín
Jan Nemec před 2 hodinami
Nejlepší marokánky
Petruse2503 před 2 hodinami
Nejlepší vaječný koňak
jana.r před 2 hodinami
Svíčková na smetaně
Sirael před 3 hodinami
Konfitovaná hovězí líčka
JanSmola před 3 hodinami
Tématické fráze:
pražma recept,
ryba dorado,
pražma recepty,
recept na prazmu,
dorada recepty,
doráda recept,
dorado ryba,
dorado recepty,
ma prazma kosti,
filety z prazmy,
cejn (pražma) recepty,
žampionové brambory,
žampionové brambory,
ryba dorádo recept,
recept na pražmu královskou,
recept pražma,
pražma kralovska recept filety,
recepty z brambor,
pražma mořský cejna,
prazma je sladkovodni ryba?
Suroviny:
pražma,
máslo,
sůl,
pepř,
žampióny,
brambory,
voda,
kmín celý,
olej olivový,
salát,
kukuřice,
paprika čerstvá červená,
citron
Komentáře (7)
Já peču ráda mořské ryby v celku, je mi skoro líto je filetovat