Sněhový komisárek
Tento slaný chlebíček vám jistě zachutná, navíc vypadá pěkně na pohled. Je plný chutí - najdete v něm šunku, sýr, uvařená vejce i čerstvé bylinky. Díky bílkovému sněhu je krásně nadýchaný.
Suroviny pro 1 kus
1kus
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 158 kJ / 994 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 85,90 g |
Tuky | 67,80 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 1,43 g |
Sodík | 2,76 g |
Sůl | 6,55 g |
Sacharidy | 10,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 21. 11. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Sněhový komisárek
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/LwRv
Moje poznámka
Sněhový komisárek
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/LwRv
Nejnovější recepty
Linecký koláč s tvarohem a červenou řepou
Přidáno před 31 minutami
Slepičí válečky na houbách
Přidáno před 54 minutami
Zbouchnuté brambory
Přidáno před 10 hodinami
Skořicové podkovy
Přidáno před 19 hodinami
Jedlé balíky slámy
Přidáno 22. 10. 2025 06:20:03
Šátečky z listového těsta plněné tvarohem
Přidáno 21. 10. 2025 20:28:55
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Dýňová polévka
BublinaF před 16 minutami
Brokolicová polévka
Gothaj před 25 minutami
Jednoduché, rychlé a levné těsto na štrúdl
Janiina před 29 minutami
Pečená dýně
Agliooglio před 51 minutami
Jablečný koláč s karamelem
Nikijaho před 1 hodinou
Švestkový crumble
olgaja před 2 hodinami
Jednoduchý domácí chleba
Pavel1987 před 2 hodinami
Kyselica a řízky z růžovek
Kajkajak před 2 hodinami
Hraběnčiny francouzské brambory
Nebe1276 před 3 hodinami
Tématické fráze:
chléb komisárek,
chleba komisárek,
šunka v receptech,
jidlo komisarek,
snéhový chlebíček,
snehovy hrbet,
francouzská česnečka s čepicí,
proč citron do sněhového bílku,
recepty z 21.11.2015
Suroviny:
šunka,
sýr tvrdý,
vejce,
vejce,
olej,
mouka hrubá,
sůl,
pepř mletý,
citron,
petrželka
Komentáře (22)
výnimočne rozlietané a tam sú tie kyslé uhorky nastrúhané.
Ale tohle je luxus
Jituš, proč ti to s tím vařením nějak nevěřím?
Já jsem si vždycky ale myslela, že komisárek je tmavý chléb,asi ani ne pšeničný, ale asi z žitné mouky, - dnes žádaný, ale dřív čím světlejsí chleba, tím lepší, který kdysi dostávalo vojsko a Ty přijdeš se šunkou