Karamelový likér "Baileys"
Karamelový likér ve stylu Baileys, je sladký a sametově jemný nápoj, který si zamilujete na první ochutnání. Spojení smetany, mléka a alkoholu vytváří dokonale lahodný nápoj, který je skvělý pro zimní večery nebo slavnostní příležitosti.
Suroviny pro 1 dávka
1dávka
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 116 kJ / 1 462 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 13,60 g |
Tuky | 6,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 24 mg |
Sodík | 160 mg |
Sůl | 0,40 g |
Sacharidy | 32,10 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 6. 12. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Karamelový likér "Baileys"
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/GoVK
Moje poznámka
Karamelový likér "Baileys"
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/GoVK
Nejnovější recepty
Kuřecí orzo
Přidáno před 5 hodinami
Kuřecí nudličky se zeleninou a houbami
Přidáno před 14 hodinami
Vepřové nudličky s lesními houbami
Přidáno před 14 hodinami
Flíčky s lesními houbami
Přidáno před 14 hodinami
Kuskus se sušenými rajčaty
Přidáno před 21 hodinami
Cuketový sachr
Přidáno před 23 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Buchtičky s krémem
polednovakaterina18 před 53 minutami
Kuřecí maso ve sladké chilli omáčce
AlienX před 1 hodinou
Banana bread - banánový chlebíček
iveta.kroul před 2 hodinami
Fazolový salát s feferonkou
milanow před 2 hodinami
Cuketový perník
MonikaP. před 3 hodinami
Utopenci - ráno naložit, večer baštit
Slavista62 před 3 hodinami
Vepřová pečeně s brambory a mrkví
Martin87 před 4 hodinami
Hrušková marmeláda
RenataMaresova před 4 hodinami
Utopenci - nejlepší co známe
Slavista62 před 6 hodinami
Kuřecí nudličky na pivu a balsamiku
Wokurky před 6 hodinami
Tématické fráze:
likér z karamelového salka,
domácí baileys z karamelového salka,
karamelový likér,
likér vánoční z karamelového salka,
baylis z karameloveho salka,
karamel v plechovce,
karamelové baylies,
karamelove salko baileys,
vánoční likér z karamelového mléka,
karamelové salko likér,
karamelovy likér ze salka bez vaření,
karamelový likér ze salka,
vánoční liker že salka,
baileys likér,
likér z karamelové salko,
karamelovy li,
baylies salko,
vaření salka na karamel,
baylis z karameloveho salka s pudinkem,
vaření salka v plechovce
Suroviny:
salko,
mléko,
mléko,
pudink vanilkový,
rum
Komentáře (5)
Ze je to blbost muže říct jen někdo kdo si s tim nedal práci. Jistě ze si můžeme karamelove Salko koupit. Ale není to karamel v čisté formě. Tedy chuťové karamel jen 30%. Vaření Salka nedá žádnou práci al výsledek stojí za to!
2h na hodně tekutý karamel (180C) do likérů
4h na hustý karamel na pečení (je li moc hustý dejte ohřát do mikrovlnky 1m)
Nechte plechovky vychladnout (venku tak 3h) před otevřením jinak riskujete ošklivé popáleniny. Nejlépe udělejte karamel den dopředu a nechte přes noc odpočinout.
Navíc bych přidal čokoládu a potravinářský líh,místo rumu.Možná trošku tresti.Na dochucení.A puding zásadně mandlový!!!