Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 712 kJ / 1 604 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 54,62 g |
Tuky | 16,81 g |
Vláknina | 22,90 g |
Cholesterol | 466 mg |
Sodík | 226 mg |
Sůl | 0,38 g |
Sacharidy | 297,16 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 3. 1. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Rohlíčky z bramborového těsta se špenátem a Linessou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/BjqN
Moje poznámka
Rohlíčky z bramborového těsta se špenátem a Linessou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/BjqN
Nejnovější recepty
Pečený hermelín v horkovzdušné fritéze
Přidáno před 1 hodinou
Točená vaječná omeleta
Přidáno před 7 hodinami
Těstoviny s krémovou cibulovou omáčkou
Přidáno před 16 hodinami
Cuketové sushi
Přidáno před 19 hodinami
Panenka v kopru
Přidáno před 20 hodinami
Přírodní kuřecí plátky v pikantní paprikové omáčce
Přidáno 16. 6. 2025 08:27
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Zapečený chřest
Leren před 44 minutami
Kuřecí stehenní maso v omáčce s ajvarem
Ry1bka před 52 minutami
Delikatesní vepřové plátky se zálivkou
Fitulka před 1 hodinou
Řízky z pomalého hrnce
Fitulka před 1 hodinou
Pečená drůbeží játra
Fitulka před 1 hodinou
Šneci v pudinku
Ctibor67 před 1 hodinou
Veselý kuřecí plátek
Leren před 2 hodinami
Kuřecí nudličky se žampiony
Leren před 2 hodinami
Majonézové kuřecí nudličky
Leren před 2 hodinami
Tématické fráze:
rohlíky z bramborového těsta,
bramborový salat,
bramborové těsto,
rohlíky z bramborového těsta,
špenátové rohlíčky,
rohlíčky z bramborového těsta videorecept,
lidl bramborového těsta,
rohlíčky z bramborového těsta,
špenátové rohlíčky recept z bramborového těsta,
kolik stojí bramborové těsto,
bramborové těsto pečené,
bramborove tasticky se spenatem a sunkou,
peceny zavyn z bramboroveho testa,
nejlepší bramborový salát
Suroviny:
brambory,
mouka polohrubá,
vejce,
sůl himalájská,
špenát mražený,
šunka,
sýr pomazánkový,
bazalka čerstvá,
koření kari,
kmín celý
Komentáře (10)
Špenát syrový listový nebo tepelně upravený?