Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 468 kJ / 112 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 3,30 g |
Tuky | 1,18 g |
Vláknina | 4,44 g |
Cholesterol | 5 mg |
Sodík | 92 mg |
Sůl | 0,03 g |
Sacharidy | 19,80 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 25. 1. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Prasečí rypáček s křenovo jablečným dipem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/X2gl
Moje poznámka
Prasečí rypáček s křenovo jablečným dipem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/X2gl
Nejnovější recepty
Bramborové vafle
Přidáno před 9 hodinami
Kedlubnová polévka
Přidáno před 18 hodinami
Horký zeleninový salát
Přidáno před 21 hodinami
Kuřecí prso, pečený květák s parmazánem. Vhodné pro diabetiky
Přidáno 16. 5. 2025 11:01
Pažitkovo-česneková omáčka se zastřeným vejcem
Přidáno 15. 5. 2025 10:13
Mrkvový dort s ořechy a smetanovým krémem
Přidáno 15. 5. 2025 08:55
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuřecí steaky Caprese
Marie83 před 1 minutou
Hovězí nudličky po sečuánsku podle čínského kuchaře
Vašek před 1 hodinou
Szegedinský guláš
MonkaF před 1 hodinou
Kuřecí po chalupářsku
poirotka před 1 hodinou
Dušené hovězí kostky se zeleninou
poirotka před 1 hodinou
Dort nejen prázdninový
Fitulka před 2 hodinami
Chřestový krém
Fitulka před 2 hodinami
Kynuté jahodové knedlíky
hanka.hzh před 2 hodinami
Vepřové maso na houbách v jednom hrnci
kamilkamil před 2 hodinami
Plněné bramborové knedlíky uzeným masem, zelí
Sassa před 2 hodinami
Tématické fráze:
prasečí hlava recepty,
praseci hlava recept,
uzeny rypacek,
prasečí ocásky recept,
prasečí rypáčky,
uzeny vepřový rypáček recept,
recept prasečí hlava,
prasečí hlava ovar,
uzená prasečí hlava,
pečený rypáček,
vařená prasečí hlava,
vepřové rypáček,
uzeny veprovy rypacek,
recept na tlacenku z hlavy praseci,
recept vepřový rypáček,
ovar, rypacek,,
ovar, rypacek,
recepty - prasečí hlava s jablkem,
recept na uzený rypáček,
jak zuzitkovat praseci hlavu
Suroviny:
hlava vepřová,
pomazánkové máslo křenové,
jogurt bílý,
křen,
jablko,
sůl
Komentáře (16)
S tím přidáním pomazánkového másla do dipu,které jsem měla načaté https://www.toprecepty.cz/recept/38382-dusena-mrke...to byl takový experiment a dip nám chutnal
Je to plevel, ale nevím, zda jedlý
No, jíst se dá nakonec leccos...
Danca:Danuško,přiznám se...nevím,co to je,ale roste to v truhlíku společně s petrželkou
Rypáček jsem jedla poprvé a lituji,že se neprodává i samostatně
mika59:Miládko,děláš chutě
hosta:Jituško díky
Drahuško, co to tam máš zeleného na ozdobu?