Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kachna s křenovo - jablečným zelím

Hodnocení receptu je 4,1 (3×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 120 min Doba přípravy: 120 min

120 min (120 min příprava)

12. 3. 2016 16:39

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energie1 428 kJ / 341 kcal
Bílkoviny2,48 g
Tuky30,05 g
Vláknina5,82 g
Cholesterol 27 mg
Sodík 204 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy13,50 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Vladimír

13. 3. 2016 18:01

No já dávám místo kysanýho zelí sterilovaný,křen normální strouhanej doma,míchanej s jablkama.Je lepší udělat tuhlety bašty víc,nikdo neví co kdo má rád.Kačenu je dobrý naporcovat,marinovat tím pivečkem přes noc.Je to bašta.!!:yes::yes::-p:-p

Jitkas

12. 3. 2016 21:56

Jablecny kren do zeli pridavam az tesne pred dovarenim, zachova si lepe svoji pikantni chut ;-)

JanaDorazinova JanaDorazinova

12. 3. 2016 21:41

Hmm, s tím jablečným křenem mne to zelí docela láká :-)

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: kren ke kachne kachna se zelím recept zelí kachna recept recept na kachnu recepty na kachnu kren ke kachne kachna se zelím s jablky recept kachna trhanou kachna s jablky

Suroviny: kachna, zelí kysané, cibule, křen, kmín drcený, bobkový list, pivo černé, cukr, sůl, sádlo

TopRecepty.cz

Kachna s křenovo - jablečným zelím

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/EpG0