Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 242 kJ / 775 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 101,75 g |
Tuky | 39,00 g |
Vláknina | 0,60 g |
Cholesterol | 375 mg |
Sodík | 625 mg |
Sůl | 1,45 g |
Sacharidy | 3,90 g |
Postup přípravy
Krok 1: Smícháme smetanu s hořčicí a harissou.
Krok 2: Maso nakrájíme na kostky, osolíme a opepříme.
Krok 3: Smícháme s připravenou marinádou. Necháme uležet 24 hodin.
Krok 4: Na rozpáleném oleji maso zprudka opečeme asi 6-8 minut. Záleží na velikosti kousků. Podáváme s různě upravenými brambory.
Zveřejněno 3. 2. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Ohnivé vepřové kostky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rnyB
Moje poznámka
Ohnivé vepřové kostky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rnyB
Nejnovější recepty
Muffiny z rýžové mouky
Přidáno před 5 hodinami
Kynuté knedlíky s mirabelkovou omáčkou
Přidáno před 9 hodinami
Grilovaný lilek se zeleninou
Přidáno před 10 hodinami
Cuketová smetanová polévka s chlebovými krutonky
Přidáno před 13 hodinami
Švestkové knedlíky z odpalovaného těsta podle ČSN
Přidáno před 17 hodinami
Úžasná medová žebírka
Přidáno 27. 8. 2025 21:20:23
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Domácí česneková pomazánka
supportorlik před 59 minutami
Cuketové koblihy
Bretik před 2 hodinami
Smetanová omáčka z cukety a kořenové zeleniny (bez mouky)
Miluska56 před 2 hodinami
Cuketová omáčka na špagety
Angel8 před 2 hodinami
Bramborový chleba III.
HanaS92 před 3 hodinami
Krémová pórková polévka
TondaS před 4 hodinami
Masové knedlíčky v houbové omáčce
Sahula před 4 hodinami
Pikantní špagety s hlívou ústřičnou
Sahula před 4 hodinami
Dračí špízy s hlívou ústřičnou
Sahula před 4 hodinami
Vepřová játra na paprikách s hlívou ústřičnou
Sahula před 4 hodinami
Tématické fráze:
vepřové kostky recept,
vepřové kostky,
recepty veprove kostky,
recept na vepřové kostky,
ohnive vepřove,
recept vepřové kostky,
ohnivé maso,
recepty na pečené vepřové plecko,
vepřové a harissa
Suroviny:
plec vepřová,
smetana ke šlehání,
hořčice dijonská,
harissa,
cukr,
sůl,
pepř,
pepř růžový,
olej
Komentáře (11)