Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 309 kJ / 791 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 22,27 g |
Tuky | 74,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 179 mg |
Sodík | 647 mg |
Sůl | 0,20 g |
Sacharidy | 8,93 g |
Postup přípravy
Krok 1: Očištěný celer nahrubo postrouháme a zprudka ve woku na trošce oleje dozlatova orestujeme - mícháme, ať se nepřipálí.
Krok 2: Zasypeme rozdrobenou nebo nastrouhanou Nivou, zalijeme smetanou a provaříme. Není třeba solit, není třeba zahušťovat. Pokud byste chtěli jako omáčku, stačí přilít více smetany nebo mléka.
Krok 3: Hodí se k fazolkám, k bramborům, k nokům....
Zveřejněno 7. 2. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Celero-nivová příloha
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/JxDv
Moje poznámka
Celero-nivová příloha
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/JxDv
Nejnovější recepty
Masové kuličky se sušenými rajčaty a olivami
Přidáno před 50 minutami
Svěží salát s olivami
Přidáno před 2 hodinami
Pstruh s cuketovo-ořechovým pyré
Přidáno před 3 hodinami
Domácí kuřecí gyros
Přidáno před 8 hodinami
Bublanina s cuketou a ovocem
Přidáno před 18 hodinami
Jemná kuřecí roláda s hořčičnou omáčkou a zapečenou kedlubnou (vhodné i pro diabetiky)
Přidáno před 20 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kroupová fazolačka s uzeným
Kajkajak před 1 hodinou
Vepřové plátky na másle a žampionech
fazzy75 před 3 hodinami
Těstoviny se špenátem
Palenka před 4 hodinami
Patison s jogurtem a olivami
TondaJ před 4 hodinami
Hrníčkový makový koláč se švestkami a drobenkou
Viki7216 před 5 hodinami
Pečená švestková povidla
ceslo před 5 hodinami
Ovocné kůže
Lahvacek před 9 hodinami
Medovník originál
AndreaMachacova před 17 hodinami
Kuřecí prsa s omáčkou
Penkapa před 21 hodinami
Pangas v česneku a bylinkách
Jitka488 před 23 hodinami
Tématické fráze:
celero s,
celero
Suroviny:
celer,
olej,
gorgonzola,
smetana 12%
Komentáře (7)