Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 12 643 kJ / 3 022 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 81,72 g |
Tuky | 165,74 g |
Vláknina | 9,00 g |
Cholesterol | 1,07 g |
Sodík | 604 mg |
Sůl | 1,34 g |
Sacharidy | 296,30 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 27. 7. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Čtyřbarevné řezy s pudinkem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/M6n5
Moje poznámka
Čtyřbarevné řezy s pudinkem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/M6n5
Nejnovější recepty
Linecký koláč s cuketou
Přidáno před 3 hodinami
Koláč s tvarohem a rybízem
Přidáno před 9 hodinami
Lečo v omeletě
Přidáno 3. 7. 2025 08:29
Jahodové nanuky se zakysanou smetanou
Přidáno 2. 7. 2025 19:13
Květák bez smažení
Přidáno 2. 7. 2025 16:46
Kuličky z mletého masa plněné rajčátky s bylinkovou polentou
Přidáno 2. 7. 2025 13:51
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Francouzský toust se šunkou a sýrem
Rennna před 2 hodinami
Tvarohová bublanina
HanaHanka před 2 hodinami
Hříbková omáčka
Darwin před 2 hodinami
Extra rychlé lívance
zelenapampeliska před 2 hodinami
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
olivka před 4 hodinami
Vejce v hořčicové omáčce
Ivyjg před 4 hodinami
Utopenci alá pan Kaplan
helka před 5 hodinami
Jogurtová buchta s třešněmi
novakovajanna před 5 hodinami
Tématické fráze:
pudinkové řezy,
řezy s pudinkem,
čtyřbarevné řezy,
čtyřbarevná buchta,
pudinkový řezy,
buhta z pudinku,
bebe řezy s pudinkem,
kolik hrnku je 300 ml vody,
pudinkový řezy top recepty,
pudinkový řezy top recepty,
pudinkové řezy recept,
čtyřbarevná buchta na plech,
pudink nebo puding,
řezy z s pudinkem,
kolik pudinku na bebe řezy,
ctyrbarevna buchta s pudingem,
recept na čtyřbarevné řezy,
ctyrbarevna buhta,
drobenkové řezy s pudinkem,
top recepty čtyřbarevné řezy
Suroviny:
vejce,
cukr,
olej,
voda,
mouka polohrubá,
kypřící prášek do pečiva,
kakao,
pudink malinový,
mléko,
cukr,
smetana kysaná,
jogurt bílý,
cukr vanilkový
Komentáře (4)