Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 25 292 kJ / 6 045 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 60,00 g |
Tuky | 15,00 g |
Vláknina | 150,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 63 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 1 360,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 29. 12. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Banánová přesnídávka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/EREY
Moje poznámka
Banánová přesnídávka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/EREY
Nejnovější recepty
Brynzová pěna
Přidáno před 14 hodinami
Placičky z tresky a hrášku
Přidáno před 18 hodinami
Hermelín zapečený v zelenině
Přidáno 4. 5. 2025 05:13
Koláčky s hruškovými povidly
Přidáno 4. 5. 2025 05:04
Cuketová buchta s čokoládou Margot
Přidáno 4. 5. 2025 04:49
Nepečená roláda s kiwi
Přidáno 4. 5. 2025 04:34
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Jednoduché kuřecí maso se žampiony
Dagemar před 4 minutami
Masové kuličky s fazolemi
Vali1 před 1 hodinou
Celozrnné rohlíky s omládkem
Dajda před 3 hodinami
Chilli con carne
helusa27 před 3 hodinami
Velikonoční nádivka z letáku Albert
radekfiala před 14 hodinami
Sýrová pomazánka na topinky à la tatarák
Didi07 před 15 hodinami
Buchta z jogurtu
husarikovalenka před 16 hodinami
Těstovinový salát s tuňákem a vejcem
Lucie1001 před 16 hodinami
Hrášková polévka podle Pohlreicha
Verunka 81 před 16 hodinami
Salát Coleslaw
bublinka.1 před 17 hodinami
Tématické fráze:
broskvová přesnídávka recept,
hrušková přesnídávka recept,
domácí jablečná přesnídávka s banánem,
broskvová přesnídávka,
presnidavka,
jablečná přesnídávka bez zavařování,
přesnídavka recept,
jablečná přesnídávka s banánem,
domácí přesnídávka,
hruskova presnidavka,
recept na banánovou přesnídávku,
domácí broskvová přesnídávka,
přesnídávka s banánem,
jak zavařit přesnídávku,
jak uvařit přesnídávku,
recept na hruskovou presnidavku,
recept na přesnidávku,
jak udělat přesnídávku,
domácí hrušková přesnídávka,
recept přesnídávka
Suroviny:
banán,
voda,
pudink banánový,
cukr
Komentáře (23)
tejaja:
Přeji hodně zdaru
Jj, jablek bych dala menší polovinu, aby se přesnídávka tvářila jako čistě banánová. Dělám to tak i u džusu.
W.Carol: podle mne klidně od 2-3 let