Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 25 292 kJ / 6 045 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 60,00 g |
Tuky | 15,00 g |
Vláknina | 150,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 63 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 1 360,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 29. 12. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Banánová přesnídávka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/EREY
Moje poznámka
Banánová přesnídávka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/EREY
Nejnovější recepty
Slepičí válečky na houbách
Přidáno před 44 minutami
Zbouchnuté brambory
Přidáno před 10 hodinami
Skořicové podkovy
Přidáno před 19 hodinami
Jedlé balíky slámy
Přidáno 22. 10. 2025 06:20:03
Šátečky z listového těsta plněné tvarohem
Přidáno 21. 10. 2025 20:28:55
Pohanková kaše s tofu
Přidáno 21. 10. 2025 18:04:03
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Dýňová polévka
BublinaF před 13 minutami
Brokolicová polévka
Gothaj před 22 minutami
Jednoduché, rychlé a levné těsto na štrúdl
Janiina před 26 minutami
Pečená dýně
Agliooglio před 48 minutami
Jablečný koláč s karamelem
Nikijaho před 1 hodinou
Švestkový crumble
olgaja před 2 hodinami
Jednoduchý domácí chleba
Pavel1987 před 2 hodinami
Kyselica a řízky z růžovek
Kajkajak před 2 hodinami
Hraběnčiny francouzské brambory
Nebe1276 před 3 hodinami
Tématické fráze:
broskvová přesnídávka recept,
hrušková přesnídávka recept,
domácí jablečná přesnídávka s banánem,
broskvová přesnídávka,
presnidavka,
jablečná přesnídávka bez zavařování,
přesnídavka recept,
jablečná přesnídávka s banánem,
domácí přesnídávka,
hruskova presnidavka,
recept na banánovou přesnídávku,
domácí broskvová přesnídávka,
přesnídávka s banánem,
jak zavařit přesnídávku,
jak uvařit přesnídávku,
recept na hruskovou presnidavku,
recept na přesnidávku,
jak udělat přesnídávku,
domácí hrušková přesnídávka,
recept přesnídávka
Suroviny:
banán,
voda,
pudink banánový,
cukr
Komentáře (25)
tejaja:
Přeji hodně zdaru
Jj, jablek bych dala menší polovinu, aby se přesnídávka tvářila jako čistě banánová. Dělám to tak i u džusu.
W.Carol: podle mne klidně od 2-3 let