Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 829 kJ / 437 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 14,70 g |
Tuky | 7,28 g |
Vláknina | 13,65 g |
Cholesterol | 25 mg |
Sodík | 167 mg |
Sůl | 0,34 g |
Sacharidy | 71,40 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 17. 3. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Špaldové kernotto s dušenými jablky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mjNO
Moje poznámka
Špaldové kernotto s dušenými jablky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mjNO
Nejnovější recepty
Grilovaná cuketa s parmskou šunkou
Přidáno před 5 hodinami
Šťavnatý McChicken burger
Přidáno před 11 hodinami
Krkovička s olivami, nivou a smetanou
Přidáno před 19 hodinami
Koutníkovská pomazánka s tuňákem
Přidáno 13. 8. 2025 13:48:03
Chilli corne carne po Koutnicku
Přidáno 13. 8. 2025 13:27:02
Hruškové tiramisu
Přidáno 13. 8. 2025 11:00:03
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuřecí prsa s omáčkou
Penkapa před 37 minutami
Pangas v česneku a bylinkách
Jitka488 před 2 hodinami
Přesnídávka jablečná
SidiJita před 3 hodinami
Paprika se sýrem pečená
Ivana64 před 3 hodinami
Gnocchi s máslovo parmazánovou omáčkou a kuřecím masem
Marek Gloser před 4 hodinami
Brambory pečené v horkovzdušné fritéze
kimlo před 6 hodinami
Zapečený kapr s bramborama a rajčaty
limosek před 7 hodinami
Omáčka nejen na špagety
Merylas před 7 hodinami
Polévka z kadeřávku a mrkve
janickajan před 7 hodinami
Linecký rybízový koláč pod sněhem
Milaxxx před 7 hodinami
Tématické fráze:
špaldové kernotto,
špaldové kernotto recepty,
kernotto,
spaldove kernoto,
šúpaldové kernotto,
kernotto recept,
kernotto recepty,
kernoto,
co je kernotto,
špaldové kernoto recept,
špaldové korneto,
jak se vaří špalda,
kernotto příprava,
špalda - jak se vaří,
recepty-špaldové kernotto,
jak vaří spaldu,
špadolvé kernoto,
recept na kerneto,
špaldové kemotto,
kerneto špalda
Suroviny:
voda,
mléko sušené,
jablko,
máslo,
rozinky,
ořechy vlašské,
skořice
Komentáře (5)