Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 605 kJ / 1 101 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 88,68 g |
Tuky | 82,56 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 499 mg |
Sodík | 349 mg |
Sůl | 0,71 g |
Sacharidy | 0,70 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 3. 4. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Závitky s mletým masem a medvědím česnekem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mj6p
Moje poznámka
Závitky s mletým masem a medvědím česnekem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mj6p
Nejnovější recepty
Meruňkový páj s tvarohem
Přidáno před 1 hodinou
Caesar salát naší rodiny
Přidáno před 1 hodinou
Kuřecí roláda s meruňkami a kuskusem
Přidáno 18. 6. 2025 11:00
Cuketová pomazánka
Přidáno 18. 6. 2025 08:02
Obyčejná babiččina květáková polévka
Přidáno 18. 6. 2025 07:59
Mini vaflový špíz
Přidáno 18. 6. 2025 05:00
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Žampionové placičky s nivou
Panova před 4 minutami
Tříbarevná buchta (Ala)
Evculina84 před 13 minutami
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
Kometka35 před 1 hodinou
Knedlíky z tvarohového těsta
janatka před 2 hodinami
Rychlá jemná pórková pomazánka
janatka před 2 hodinami
Sýrové tyčinky
parikova.nikca před 3 hodinami
Kuřecí maso na kari s rýží a zeleninou
MillanM před 4 hodinami
Halušky se zelím a uzeným masem
chmelickova13 před 5 hodinami
Francouzská třešňová bublanina (Clafoutis)
veronika_straka před 5 hodinami
Cibulová polévka
Kajkajak před 12 hodinami
Tématické fráze:
rýžové závitky s mletým masem,
kapustové závitky plněné mletým masem,
mangoldové závitky s mletým masem,
rýžové závitky s masem a sýrem,
maso s medvědím česnekem,
maso na medvědího česneku,
rýžové závitky s mletým hovězím masem recept,
recepty na maso s medvědím česnekem,
rýžové závitky s mletým masem a sýrem,
rýžové závitky s mletím masem
Suroviny:
maso mleté,
vejce,
sůl,
pepř,
cibulka,
hořčice hrubozrnná,
sýr parmazán strouhaný,
papír rýžový,
list medvědího česneku
Komentáře (4)