Škubánky II
Sladký staročeský pokrm, připravený z brambor, posypaný mákem smíchaným s cukrem. Řeč je samozřejmě o tradičních škubáncích, které můžete také znát pod názvem kucmochy. Jsou jednoduché, syté a výborné.
Postup přípravy
Zveřejněno 16. 6. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Škubánky II
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/DRV5
Moje poznámka
Škubánky II
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/DRV5
Nejnovější recepty
Skořicová bábovka s kakaem
Přidáno před 8 hodinami
Jablíčka z lineckého těsta plněná jablečnou nádivkou
Přidáno před 8 hodinami
Cuketový bramborák s kuřecím masem a zeleninou
Přidáno před 9 hodinami
Mřížkový koláč s jablíčky
Přidáno před 9 hodinami
Jednohubky s olivami a mozzarellou
Přidáno před 9 hodinami
Ryba s medovo-hořčičnou omáčkou
Přidáno před 10 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Hebká hustá čokoládová poleva
Veronika.Hrozna před 5 hodinami
Honzovy kynuté buchty
RenataMaresova před 5 hodinami
Andělsky nadýchaný perník
Petra67 před 8 hodinami
Ovesná polévka s mrkví
Gothaj před 8 hodinami
Bramborová polévka
Kajkajak před 8 hodinami
Pizza z rohlíků
zonoro před 9 hodinami
Afrika řezy
hliboka před 9 hodinami
Jablková buchta s tvarohem
Noumik před 10 hodinami
Francouzské palačinky
Kvittecko před 10 hodinami
Noky (špecle) knedlíčky bramborovo-dýňové
Tynaja před 10 hodinami
Tématické fráze:
skubanky,
skubanky recept,
skubanky se strouhankou,
opečené škubánky,
škubánky smažené,
smažené škubánky,
škubánky s hladkou moukou,
šusterka,
vaření škubánky,
šusterky,
vyborne skubanky,
recept škubánky,
škubánky opečené,
jak se vaří škubánky,
jednoduché škubánky,
škubánky s mákem,
pečené škubánky,
recept na škubánky,
opečené škubánky s mákem,
vaření opečené škubánky
Suroviny:
brambory,
mouka hladká,
sůl,
cukr,
mák,
máslo
Komentáře (33)