Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 009 kJ / 719 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 37,29 g |
Tuky | 60,93 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 807 mg |
Sodík | 798 mg |
Sůl | 1,88 g |
Sacharidy | 5,38 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 28. 4. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Omeleta z těstovin
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/roGW
Moje poznámka
Omeleta z těstovin
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/roGW
Nejnovější recepty
Směs mořských plodů obalená a smažená
Přidáno před 1 hodinou
Pomazánka ze sýrů a šunky
Přidáno před 10 hodinami
Křenová pomazánka se sýrem
Přidáno před 15 hodinami
Koláč z lišek
Přidáno před 17 hodinami
Kančí řízky se zeleninou
Přidáno před 19 hodinami
Sachr dort z jablek
Přidáno před 19 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Hrnková bábovka
lunav1 před 1 hodinou
Hruškový špaldový perník
Brumaire před 11 hodinami
Kuřecí mexické nudličky
Tally před 13 hodinami
Česnekový bůček na pivě
lubosykora1 před 13 hodinami
Rajská omáčka s masovými kuličkami
Rradka před 14 hodinami
Cikánské kuře
Sahula před 15 hodinami
Babiččina drožďová pomazánka
Sahula před 15 hodinami
Pečený losos s bazalkou a rajčaty
Alenas23 před 15 hodinami
Borůvkový kynutý koláč
76alena před 15 hodinami
Rychlá buchta s povidly
rubihorn před 16 hodinami
Tématické fráze:
omeleta z těstovin,
zbylé těstoviny,
těstovinová omeleta,
co ze zbylých těstovin,
co ze zbylych těstoviny,
jak udělat testoviny,
italská omeleta s těstovinami,
omeleta ze zbylych testovin,
co udělat ze zbylých rajčat,
těstovinová amoleta,
omelet s těstoviny,
omeleta s těstovinami,
amoleta s těstovin,
italské omoleta z těstoviny,
amolety z těstovin,
amoleta s těstovinami,
co udelat ze zbylych testovin,
omeleta z těstovin s vejci,
vajecna omeleta s nudlema,
těstovinové omeletky
Suroviny:
nudle rýžové,
vejce,
rajče cherry,
cibulka jarní,
rajče sušené,
olej ze sušených rajčat,
sýr tvrdý,
olej,
sůl,
pepř
Komentáře (9)
Vladimír: Vladimíre díky i tobě