Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 009 kJ / 719 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 37,29 g |
Tuky | 60,93 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 807 mg |
Sodík | 798 mg |
Sůl | 1,88 g |
Sacharidy | 5,38 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 28. 4. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Omeleta z těstovin
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/roGW
Moje poznámka
Omeleta z těstovin
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/roGW
Nejnovější recepty
Pizza Valencia
Přidáno před 40 minutami
Kuře na šalvěji pečené v mléce
Přidáno před 4 hodinami
Gravlax vejce
Přidáno před 20 hodinami
Cuketové válečky ve slanině
Přidáno 1. 5. 2025 09:43
Losos na pánvi s pikantní česnekovou chilli omáčkou
Přidáno 1. 5. 2025 06:19
Řezy s pudinkem a ostružinami
Přidáno 1. 5. 2025 04:28
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vrstvený salát
Maruna365 před 1 hodinou
Jemná pažitková pomazánka
Adamek2011wo před 1 hodinou
Zelňačka
Veronika_1 před 1 hodinou
Buchta se zakysanou smetanou
Panova před 2 hodinami
Drůbková polévka
Kajkajak před 3 hodinami
Vepřové na smetaně s mrkví a hráškem
RenataMaresova před 4 hodinami
Vepřová plec pečená pomalu společně s bramborami a mrkví
Lastovia před 4 hodinami
Fazolky s hráškem ve smetanové omáčce se slaninou
Patricia97 před 5 hodinami
Makronky Danča
Malickakucharka před 6 hodinami
Tématické fráze:
omeleta z těstovin,
zbylé těstoviny,
těstovinová omeleta,
co ze zbylých těstovin,
co ze zbylych těstoviny,
jak udělat testoviny,
italská omeleta s těstovinami,
omeleta ze zbylych testovin,
co udělat ze zbylých rajčat,
těstovinová amoleta,
omelet s těstoviny,
omeleta s těstovinami,
amoleta s těstovin,
italské omoleta z těstoviny,
amolety z těstovin,
amoleta s těstovinami,
co udelat ze zbylych testovin,
omeleta z těstovin s vejci,
vajecna omeleta s nudlema,
těstovinové omeletky
Suroviny:
nudle rýžové,
vejce,
rajče cherry,
cibulka jarní,
rajče sušené,
olej ze sušených rajčat,
sýr tvrdý,
olej,
sůl,
pepř
Komentáře (8)
Vladimír: Vladimíre díky i tobě