Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 777 kJ / 903 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 87,41 g |
Tuky | 25,50 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 265 mg |
Sodík | 279 mg |
Sůl | 0,69 g |
Sacharidy | 80,89 g |
Postup přípravy
Krok 1: Na pánvi si rozehřeju máslo, orestuji na kostky pokrájené ňadro kuřecí. Jen co se zatáhne, posolím. Očistěnou rebarboru pokrojím na kousky přihodím na pánev a restuji.
Krok 2: V misce smíchám smetanu s medem, pokud je příliš husto, přidám nemnoho vody.
Krok 3: Vliju na pánev (opětovně upozorňuji – nepleťte do toho anatomii) a za občasného zamíchání dusím na pomalém ohni do úplného změknutí (čtěte pozorně! Změknutí, ne zblbnutí).
Krok 4: Posekám mátové lístky a lehce přizdobím na talíři.
Zveřejněno 28. 6. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Drůbeží ňadro (prso) s rebarborovou šalší ( Filet w sosie z rabarbarem )
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pPVy
Moje poznámka
Drůbeží ňadro (prso) s rebarborovou šalší ( Filet w sosie z rabarbarem )
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pPVy
Nejnovější recepty
Cuketovo-brokolicová polévka
Přidáno před 5 hodinami
Kuřecí kousky s domácí omáčkou à la Uncle Ben’s
Přidáno před 7 hodinami
Pečené kuře na paprice
Přidáno před 10 hodinami
Zeleninový salát s pekingským zelím
Přidáno před 18 hodinami
Kančí guláš se zelím
Přidáno před 18 hodinami
Zelí s vepřovým masem
Přidáno před 18 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Luxusní a rychlý makovník
Aky_89 před 31 minutami
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
Bohunka37 před 1 hodinou
Rychlý švestkový koláč
Miroslav73 před 2 hodinami
Polévka z vývaru
Kajkajak před 3 hodinami
Květáková polévka
ilonkakulisek před 4 hodinami
Banánové lívance
MichaelaZamostna před 4 hodinami
Panzanella s pečenými rajčaty
preclik.jana před 4 hodinami
Dvacetiminutový švestkový koláč
Petulice před 4 hodinami
Vydatná hrachovka
Fitulka před 5 hodinami
Pečená švestková povidla
Fitulka před 6 hodinami
Tématické fráze:
ňadro anatomie,
recept na šalši
Suroviny:
prsa kuřecí,
rebarbora,
med,
smetana,
sůl,
máta
Komentáře (5)