Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 3 777 kJ / 903 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 87,41 g |
| Tuky | 25,50 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 265 mg |
| Sodík | 279 mg |
| Sůl | 0,69 g |
| Sacharidy | 80,89 g |
Postup přípravy
Krok 1: Na pánvi si rozehřeju máslo, orestuji na kostky pokrájené ňadro kuřecí. Jen co se zatáhne, posolím. Očistěnou rebarboru pokrojím na kousky přihodím na pánev a restuji.
Krok 2: V misce smíchám smetanu s medem, pokud je příliš husto, přidám nemnoho vody.
Krok 3: Vliju na pánev (opětovně upozorňuji – nepleťte do toho anatomii) a za občasného zamíchání dusím na pomalém ohni do úplného změknutí (čtěte pozorně! Změknutí, ne zblbnutí).
Krok 4: Posekám mátové lístky a lehce přizdobím na talíři.
Zveřejněno 28. 6. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Drůbeží ňadro (prso) s rebarborovou šalší ( Filet w sosie z rabarbarem )
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pPVy
Moje poznámka
Drůbeží ňadro (prso) s rebarborovou šalší ( Filet w sosie z rabarbarem )
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pPVy
Nejnovější recepty
Salát Emerald
Přidáno před 52 minutami
Kakaové pusinky
Přidáno před 2 hodinami
Linecké cukroví s mandlemi
Přidáno před 2 hodinami
Vánoční nepečená roláda podle Kamily Nývltové
Přidáno před 4 hodinami
Domácí arašídový nugát
Přidáno před 5 hodinami
Vánoční vaječný likér
Přidáno před 13 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Ovesné banánové sušenky
Panova před 1 hodinou
Bezlepkové linecké
Hankali před 1 hodinou
Květákový mozeček s bramborami z jedné pánve
monyss před 1 hodinou
Nejlepší vyprošťovací česnečka
BronislavaP před 1 hodinou
Vánočka III
IvaBrabi před 2 hodinami
Tradiční kynutá vánočka
lenkadra před 3 hodinami
Vánočka II
JajkaP před 4 hodinami
Houskové knedlíky z prášku do pečiva
chatrca před 6 hodinami
Rychlá rajská omáčka
MichalP před 13 hodinami
Vajíčka z trouby
Sahula před 14 hodinami
Tématické fráze:
ňadro anatomie,
recept na šalši
Suroviny:
prsa kuřecí,
rebarbora,
med,
smetana,
sůl,
máta
Komentáře (5)