Postup přípravy
Krok 1: Nakrájíme si cibuli a hřiby (jiné houby nedoporučuji). Poměr hub a cibule je jako u guláše - kolik hub tolik cibule.
Krok 2: Cibuli necháme na másle zesklovatět, přidáme smetanu a houby a vaříme dokud houby nejsou dostatečně měkké. Na závěr mírně osolíme.
Krok 3: Podáváme s chlebem.
Zveřejněno 11. 6. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Mlaskačka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/NBMp
Moje poznámka
Mlaskačka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/NBMp
Nejnovější recepty
Nutellové oříšky
Přidáno před 4 hodinami
Vánoční myslivecké knoflíky
Přidáno před 12 hodinami
Bramboráky s libečkem
Přidáno před 18 hodinami
Pivní cibulačka
Přidáno před 19 hodinami
Srnčí guláš
Přidáno před 20 hodinami
Smažené rybí filety s lehkým bramborovým salátem
Přidáno před 20 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Výborné lasagne
muraia před 1 hodinou
Avokádovo - tvarohová pomazánka s tuňákem
gabikka před 1 hodinou
Rychlé šunkofleky
anamor1 před 1 hodinou
Americké okurky
magdalenka před 3 hodinami
Jednoduchá jablečná buchta
Skunk před 4 hodinami
Hraběnčiny výborné řezy
Nanina před 5 hodinami
Jednoduché vepřo-knedlo-zelo
VeronikaRob před 12 hodinami
Rychlá buchta s tvarohem a povidly - chuť jako hanácké koláče
Tomaassss před 13 hodinami
Vláčný mrkvový dort
Ashelin před 15 hodinami
Kedlubnové zelí
Bernardy@telecom.cz před 16 hodinami
Suroviny:
houba hřib,
cibule,
máslo,
smetana na vaření,
sůl
Komentáře (2)