Suroviny pro 3
3
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 273 kJ / 1 260 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 71,85 g |
Tuky | 63,71 g |
Vláknina | 4,30 g |
Cholesterol | 456 mg |
Sodík | 3,01 g |
Sůl | 7,46 g |
Sacharidy | 97,73 g |
Postup přípravy
Podle potřeby přidáme mléko, aby těsto bylo spíš řidší. Necháme 10 minut nasát mouku a zatím nastrouháme Nivu a nakrájíme Brie sýr na plátky. Krok 2: Pórek nakrájíme na tenká kolečka a přimícháme je do těsta. Palačinky smažíme na oleji nebo na teflonové pánvi z obou stran. Velké na palačinkové pánvi uděláme 3, na malé pánvičce 5-6 kusů. Usmažené palačinky posypeme Nivou, přidáme plátky Brie sýru a složíme do šátečků. Krok 3: Podáváme teplé s lístky rukoly, která sýr skvěle doplní pikantní chutí.
Zveřejněno 30. 4. 2021
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pórkové palačinky se sýrem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/414J
Moje poznámka
Pórkové palačinky se sýrem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/414J
Nejnovější recepty
Zapečené brambory s krkovicí podle Pepy Nemravy
Přidáno před 20 minutami
Zdravý cuketový nákyp
Přidáno před 1 hodinou
Dalgona sušenky
Přidáno před 1 hodinou
Hovězí kostky po znojemsku
Přidáno před 19 hodinami
Pečivo z bramborového těsta
Přidáno 8. 7. 2025 08:55
Letní koláč s třešněmi
Přidáno 8. 7. 2025 08:30
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Bábovka z pomazánkového másla
nelinka62 před 5 minutami
Vánoční chlebíček
radekdolezal033 před 3 hodinami
Hovězí plátky na tymiánu
ZboSy před 3 hodinami
Vařená brokolice s česnekovo-bylinkovou omáčkou
brtna před 11 hodinami
Hamburská vepřová kýta
Zlatnice před 11 hodinami
Ovocné knedlíky z tvarohového těsta
stefi.f47 před 12 hodinami
Cuketový perník
Markeeta před 12 hodinami
Bramborové vafle
Leontinka73 před 14 hodinami
Boloňská omáčka
DavidVolvo před 16 hodinami
Suroviny:
mouka hladká,
sůl,
mléko,
vejce,
máslo,
pórek,
sýr niva,
sýr,
olej
Komentáře (3)