Suroviny
Porce: 2 - 3
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 758 kJ / 420 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 17,20 g |
Tuky | 2,10 g |
Vláknina | 11,20 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 675 mg |
Sůl | 1,30 g |
Sacharidy | 77,50 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 20. 6. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Květák ve strouhance
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/54mB
Moje poznámka
Květák ve strouhance
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/54mB
Nejnovější recepty
Korejský salát z okurek
Přidáno před 15 hodinami
Tortilly z přebytkového kvásku
Přidáno před 17 hodinami
Kuřecí kousky v domácí Sweet chilli omáčce
Přidáno před 21 hodinami
Grilovaný ananas s karamelem a zmrzlinou
Přidáno 16. 7. 2025 17:24:59
Zapečené barbecue fazole
Přidáno 16. 7. 2025 17:22:43
Marinovaný grilovaný kapr
Přidáno 16. 7. 2025 17:18:55
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Rýžový nákyp
Tereziena před 2 hodinami
Slaný cuketový koláč
Markeeta před 2 hodinami
Pečená uzená makrela s cibulí a koprovými brambory
TutenOnen před 8 hodinami
Kuskusový salát - tabbouleh
Simona Maskova před 11 hodinami
Brynzová omáčka s brokolicí
Tonja před 11 hodinami
Bublanina s jogurtem
Lucie.. před 11 hodinami
Pečený čaj z čerstvého ovoce
jana.subi před 11 hodinami
Křehký mřížkový koláč
Kristinaaa před 12 hodinami
Cuketové halušky
Saratice před 12 hodinami
Obyčejná hrnková buchta s banány a malinami
Sian5 před 13 hodinami
Tématické fráze:
květák recepty,
recept kvetak,
květák se strouhánkou,
květák jen se strouhanka,
osmažená strouhanka na květáku,
recepty z květáku,
květák osmažený na másle,
fazolky se strouhánkou,
peceny kvetak ve strohance,
kvetak v pikantni strouhance,
květák pečený v osmažené strouhánce,
květák pečený v troubě v osmažené strouhánce,
jak obalil květák,
duseny kvetak obalovany ve strouhance
Suroviny:
květák,
strouhanka,
ghee,
sůl
Komentáře (9)
No, a příště sem dá nějaký zoufalec qěták zasypaný nasucho opraženou strouhankou a přelitý přepuštěným máslem