Suroviny pro 5
5
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 11 468 kJ / 2 741 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 174,85 g |
Tuky | 86,45 g |
Vláknina | 194,05 g |
Cholesterol | 240 mg |
Sodík | 1,93 g |
Sůl | 4,50 g |
Sacharidy | 227,72 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 23. 4. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Mexické chilli con carne
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/MK51
Moje poznámka
Mexické chilli con carne
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/MK51
Nejnovější recepty
Cuketové sushi
Přidáno před 4 hodinami
Panenka v kopru
Přidáno před 5 hodinami
Přírodní kuřecí plátky v pikantní paprikové omáčce
Přidáno před 13 hodinami
Hermelín pečený v listovém těstě
Přidáno 15. 6. 2025 17:48
Nekynuté knedlíky s jahodami a kokosem
Přidáno 15. 6. 2025 17:17
Jahodovo-rebarborová bublanina s rebarborovou přílohou
Přidáno 15. 6. 2025 17:10
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Jihočeský kynutý koláč
Evculina84 před 7 minutami
Špenátová polévka
brtna před 1 hodinou
Fazolkové lusky na smetaně
ZuzkaBob před 2 hodinami
Gulášová polévka z mletého masa
Anna.Milkova před 2 hodinami
Nadýchané a měkoučké loupáky
Zu.bart před 3 hodinami
Kulajda z cukety
Romana20 před 3 hodinami
Jahodový koktejl s mátou
MarcelaPa před 3 hodinami
Obrácené vepřové řízky z trouby
wimra před 5 hodinami
Bublanina z majonézy
Sarka13 před 5 hodinami
Tvarohové muffiny
Sefiragold před 6 hodinami
Tématické fráze:
chili corn chilli con carne,
chilli con carne,
chilli corn carne,
chvíli con carne,
chili corn carne recept,
chilli corn carne recept,
chili corn carne,
mexické fazole chilli con carne,
chilli corn carne recepty,
concarne,
chilli con carne recept,
recept chilli con carne,
chili concarne recept,
chili corn carne recepty,
meksicke fazole,
recepty chili corn carne,
mexické fazole con carne,
chilli von carne,
chili von carne,
chili von con carne
Suroviny:
maso mleté,
cibule,
olej,
paprika čerstvá červená,
česnek,
fazole červené sterilované,
rajče sterilované,
sůl,
pepř,
protlak rajčatový,
koření chilli,
paprika sušená sladká,
kmín drcený,
majoránka sušená,
voda,
bujón
Komentáře (13)
Měsíc - jo, hořká, ale opravdu příšerně a jinak nepoživatelná čokoláda se v Mexiku přidává. A je to dobrééé, dává to "šmrc".
Měsíc - Tortily - vzít jednu a dát přímo na plynový hořák nebo na elektrickou plotýnku, žádná pánev, žádný omastek. A pak hlídat ostřížím zrakem, smí to udělat jen nahnědlou bublinu. Ihned sundat a dát do utěrky aby nevychladla než se udělá další. Takhle to dělají v mém milovaném Mexiku, odkoukáno přímo tam.
hanikadlecowa - Já ani kritizovat nechtěl, i když někdy si pustím hubu na špacír, to zas jo. Třeba když vidím recept na pravou pizzu a je tam jako majda kečup
A ještě dodám, že by tam měl patřit čtvereček kvalitní hořké čokošky
Jedině mám připomínku k masu, když už teda musím rejpat
A dobrá rada na závěr, když se dělá mleté na pánvi a je ho potřeba rozmělnit, šťouchadlo na brambory to zvládne hravě a bez násilí. Zkuste, jde to náramně.
No, že jsem autorku nesprdnul? A dám jí bod. Tak.