Suroviny pro 3
3
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 937 kJ / 224 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 5,94 g |
Tuky | 0,98 g |
Vláknina | 11,36 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 22 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 43,68 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 24. 10. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pstruh pečený s bramborem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/nO4P
Moje poznámka
Pstruh pečený s bramborem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/nO4P
Nejnovější recepty
Koláč s tvarohem a rybízem
Přidáno před 3 hodinami
Lečo v omeletě
Přidáno 3. 7. 2025 08:29
Jahodové nanuky se zakysanou smetanou
Přidáno 2. 7. 2025 19:13
Květák bez smažení
Přidáno 2. 7. 2025 16:46
Kuličky z mletého masa plněné rajčátky s bylinkovou polentou
Přidáno 2. 7. 2025 13:51
Cuketová směs na cokoli
Přidáno 2. 7. 2025 08:29
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Hrnkový koláč se žmolenkou (litý)
KatkaZu před 27 minutami
Kmínová polévka s cizrnou
TondaJ před 1 hodinou
Šťáva z květů černého bezu 2
Jindriskas před 1 hodinou
Bezé ořechová roláda se šlehačkou
Jandulka13 před 2 hodinami
Gnocchi s cuketou
veronika_straka před 2 hodinami
Květákové karbanátky
Valis před 2 hodinami
Domácí papardelle (nebo tagliatelle)
janatka před 3 hodinami
Rybízový koláč s drobenkou
kunananuk před 3 hodinami
Květáková kari rýže s kokosovým mlékem
janatka před 3 hodinami
Tématické fráze:
pstruh pečený na pánvi,
jak dlouho se peče pstruh,
doba pečení pstruha,
pstruh pečený na pečícím papíře,
pstruh pečený v alobalu,
pstruh doba pečení,
pstruh na pečícím papíru,
pečený pstruh,
pstruh na olivovém oleji,
pečený pstruh na pečícím papíře,
pečený pstruh na pánvi,
pstruh na oleji,
pstruh na pečícím papíře,
zapečený pstruh,
recepty peceny pstruh,
pečený pstruh v alobalu,
pstruh peceny,
pstruh pečeny na pečícím papíru,
pstruh recepty,
pečený pstruh v troubě na pečícím papíře
Suroviny:
pstruh,
olej olivový,
citron,
česnek,
kmín celý,
sůl,
pepř,
bazalka čerstvá,
koření oregáno,
brambory
Komentáře (5)