Suroviny pro 3
3
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 937 kJ / 224 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 5,94 g |
Tuky | 0,98 g |
Vláknina | 11,36 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 22 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 43,68 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 24. 10. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pstruh pečený s bramborem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/nO4P
Moje poznámka
Pstruh pečený s bramborem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/nO4P
Nejnovější recepty
Koláčky s hruškovými povidly
Přidáno před 5 hodinami
Nepečená roláda s kiwi
Přidáno před 5 hodinami
Jemná buchta s mletým mákem
Přidáno před 5 hodinami
Květákové karí placičky
Přidáno před 18 hodinami
Chuťovka z červené řepy a brynzy
Přidáno před 19 hodinami
Kedlubnová polévka
Přidáno 3. 5. 2025 06:00
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuřecí stehna z horkovzdušné fritézy
Tom_Krupa před 5 minutami
Pizza šneci z domácího těsta
Qw13 před 55 minutami
Cizrnová polévka s mangoldem a zeleninou
Masula před 1 hodinou
Bábovka s povidly
jvsjvrj před 1 hodinou
Jahodový džem
Jolinka před 1 hodinou
Hovězí (kližka) na houbách
mb130 před 1 hodinou
Drobenkový koláč s pudinkem a jahodami
UnholyKetty před 1 hodinou
Pavučinkový makový závin.
Veronika.Hrozna před 2 hodinami
Tilápie na rozmarýnu s česnekem
Hanka99 před 2 hodinami
Tématické fráze:
pstruh pečený na pánvi,
jak dlouho se peče pstruh,
doba pečení pstruha,
pstruh pečený na pečícím papíře,
pstruh pečený v alobalu,
pstruh doba pečení,
pstruh na pečícím papíru,
pečený pstruh,
pstruh na olivovém oleji,
pečený pstruh na pečícím papíře,
pečený pstruh na pánvi,
pstruh na oleji,
pstruh na pečícím papíře,
zapečený pstruh,
recepty peceny pstruh,
pečený pstruh v alobalu,
pstruh peceny,
pstruh pečeny na pečícím papíru,
pstruh recepty,
pečený pstruh v troubě na pečícím papíře
Suroviny:
pstruh,
olej olivový,
citron,
česnek,
kmín celý,
sůl,
pepř,
bazalka čerstvá,
koření oregáno,
brambory
Komentáře (4)