Suroviny pro 2
2
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 770 kJ / 423 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 3,00 g |
Tuky | 43,13 g |
Vláknina | 2,85 g |
Cholesterol | 72 mg |
Sodík | 735 mg |
Sůl | 1,84 g |
Sacharidy | 4,28 g |
Postup přípravy
Krok 1: Smícháme tatarku s hořčicí a smetanou. Omyté a osušené maso osolíme. Důkladně ho potřeme marinádou, přikryjeme a uložíme do chladna do druhého dne.
Krok 2: Hodinku před pečením maso vytáhneme. Cibuli nakrájíme na kolečka. Čtvrtky předěláme i se zbytkem marinády do pekáčku s nakrájenou cibulí.
Krok 3: Maso posypeme kořením, podlijeme trochou vody a přikryjeme. Takto pečeme cca 30 minut. Odkryjeme a dopečeme dalších 15-20 minut do křupava.
Zveřejněno 17. 8. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Tatarkové kuře
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/N6E8
Moje poznámka
Tatarkové kuře
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/N6E8
Nejnovější recepty
Cuketové sushi
Přidáno před 4 hodinami
Panenka v kopru
Přidáno před 5 hodinami
Přírodní kuřecí plátky v pikantní paprikové omáčce
Přidáno před 14 hodinami
Hermelín pečený v listovém těstě
Přidáno 15. 6. 2025 17:48
Nekynuté knedlíky s jahodami a kokosem
Přidáno 15. 6. 2025 17:17
Jahodovo-rebarborová bublanina s rebarborovou přílohou
Přidáno 15. 6. 2025 17:10
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Jihočeský kynutý koláč
Evculina84 před 50 minutami
Špenátová polévka
brtna před 2 hodinami
Fazolkové lusky na smetaně
ZuzkaBob před 3 hodinami
Gulášová polévka z mletého masa
Anna.Milkova před 3 hodinami
Nadýchané a měkoučké loupáky
Zu.bart před 3 hodinami
Kulajda z cukety
Romana20 před 4 hodinami
Jahodový koktejl s mátou
MarcelaPa před 4 hodinami
Obrácené vepřové řízky z trouby
wimra před 5 hodinami
Bublanina z majonézy
Sarka13 před 6 hodinami
Tvarohové muffiny
Sefiragold před 6 hodinami
Tématické fráze:
tatarková marináda,
tatarkové kuře,
tatarkové kuřecím masem,
kuře z tatarko,
marináda na kuře z tatarky,
tatarske kure,
kuře v tatarske omacce,
marináda na kuře s tatarkou,
stamgastovo kure,
tatarkové kuřecího masa,
kuřecí v tatarkové marinádě,
marinada z tatarky,
kuřecí v marinádě z tatarky,
kuře v marinádě z tatarky,
tatarkové kuřecí maso,
recept na tatarkové kuře,
příprava kurete den pred pecenim,
pečené kuře potřene tatarskou omáčku
Suroviny:
kuře čtvrtky,
tatarská omáčka,
smetana zakysaná,
hořčice pikantní,
cibule,
koření na kuře,
sůl
Komentáře (3)