Postup přípravy
Zveřejněno 20. 8. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Domácí majonéza / tatarka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vpYn
Moje poznámka
Domácí majonéza / tatarka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vpYn
Náhodný recept
Nejnovější recepty
Vepřová pěna z domácí vepřovky
Přidáno před 14 hodinami
Vepřový chalupářský guláš s vejcem a opečeným párkem
Přidáno před 16 hodinami
Bábovka z karamelového Salka
Přidáno před 17 hodinami
Hořčice z cukety
Přidáno před 17 hodinami
Fettuccine ve smetanové omáčce s krémovými žampiony a kuřecím masem
Přidáno před 17 hodinami
Piškotové řezy s džemem, mascarpone krémem a šlehačkou
Přidáno před 23 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Tvarohová bábovka od Dity P.
chameleon před 59 minutami
Besan barfi (indický dezert z cizrnové mouky)
AndreaMachacova před 11 hodinami
Snadná vaječná pomazánka
Topmoni před 13 hodinami
Buchtičky s krémem
vercuchle před 13 hodinami
Babiččiny blbouny
MarieBrozova před 14 hodinami
Minipizzy jedna radost
vladhn před 15 hodinami
Cuketová krémová polévka
eva.kortanova.ez@volny.cz před 16 hodinami
Croissanty s nuttelou
hustaliska před 17 hodinami
Linecké sušenky
Mummy46 před 17 hodinami
Ovocný tvarohový koláč s drobenkou
GabinaMraz před 17 hodinami
Tématické fráze:
domácí majonéza tyčový mixér,
tatarka z majonézy,
domácí tatarka tyčový mixér,
jak udělat z majonézy tatarku,
domací tatarka,
domací majoneza,
domácí majonéza hustota,
domaci tatarka bez vajec,
jak z majonézy udělat tatarku,
lehká majonéza,
domácí majonéza v mixéru,
jak udělat majonézu,
tatarka s majonézy,
domaci majoneza mixéry,
domácí tatarka bez vejce,
recept domaci tatarka,
domácí majonéza recept,
bezvaječná tatarka,
lehka domaci majoneza,
jak udělat tatarku z majonézy
Suroviny:
olej,
vejce,
sůl,
okurka čerstvá,
cibule,
kečup sladký,
hořčice plnotučná,
pepř
Komentáře (8)
Kdyby se recepty mazaly po každé připomínce k postupu, nezbylo by jich tu mnoho.
Základní poučka, kterou mi maminka při povídání o majonéze řekla, byla: A pamatuj si, po přidání kyselého (hořčice, ocet - ten tam také patří!) majonéza i tatarka řídne
Mimochodem, do normální tatarky kečup nepatří. Zato worčestr ano
A ten, kdo ji neumí, bude třeba vyděšený, že mu po přidání hořčice majonéza velice zřídne a je třeba znovu došlehávat další olej atd...