Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 371 kJ / 328 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 14,85 g |
| Tuky | 4,95 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 68 mg |
| Sodík | 180 mg |
| Sůl | 0,45 g |
| Sacharidy | 55,95 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 26. 8. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
"Termix" z tibetského kefíru
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wqZr
Moje poznámka
"Termix" z tibetského kefíru
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wqZr
Nejnovější recepty
Skořicová bábovka s kakaem
Přidáno před 9 hodinami
Jablíčka z lineckého těsta plněná jablečnou nádivkou
Přidáno před 9 hodinami
Cuketový bramborák s kuřecím masem a zeleninou
Přidáno před 10 hodinami
Mřížkový koláč s jablíčky
Přidáno před 10 hodinami
Jednohubky s olivami a mozzarellou
Přidáno před 11 hodinami
Ryba s medovo-hořčičnou omáčkou
Přidáno před 11 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Hebká hustá čokoládová poleva
Veronika.Hrozna před 6 hodinami
Honzovy kynuté buchty
RenataMaresova před 6 hodinami
Andělsky nadýchaný perník
Petra67 před 9 hodinami
Ovesná polévka s mrkví
Gothaj před 10 hodinami
Bramborová polévka
Kajkajak před 10 hodinami
Pizza z rohlíků
zonoro před 10 hodinami
Afrika řezy
hliboka před 10 hodinami
Jablková buchta s tvarohem
Noumik před 11 hodinami
Francouzské palačinky
Kvittecko před 11 hodinami
Noky (špecle) knedlíčky bramborovo-dýňové
Tynaja před 11 hodinami
Tématické fráze:
tibetský kefír,
recepty z tibetskeho kefiru,
jak vyrobit jogurt z kefirove houbicky,
buchta z tibetského kefiru,
domácí termix z kefíru,
jogurt z tibetskych houbicek,
recepty z kefíru pudinkem,
tibetská houba termix,
pudink z kefiru,
jak vyrobit jogurt z houbicky,
domácí kefír recept,
domácí kefír recepty z něj,
jak vyrobit tibi kefír,
co vyrobit z kefíru,
recepty na tibetský kefír,
jak vyrobit jogurt z kefíru tibetské houby
Suroviny:
kefír,
cukr vanilkový,
cukr,
pudink
Komentáře (3)