Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 095 kJ / 501 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 33,77 g |
Tuky | 32,43 g |
Vláknina | 1,50 g |
Cholesterol | 807 mg |
Sodík | 539 mg |
Sůl | 1,23 g |
Sacharidy | 17,70 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 16. 9. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Střapatý květák, anebo květák v těstíčku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/n9VR
Moje poznámka
Střapatý květák, anebo květák v těstíčku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/n9VR
Nejnovější recepty
Kuřecí směs se žampiony
Přidáno před 3 hodinami
Bramborová scarpaccia se sýrem
Přidáno před 7 hodinami
Zapečené těstoviny se šunkou a tofu
Přidáno před 8 hodinami
Domácí libečková sůl
Přidáno před 11 hodinami
Svačinová polévka z masového vývaru, se zeleninou a lahůdkovým párkem
Přidáno před 15 hodinami
Zavařený kedlubnový salát
Přidáno před 16 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Česneková bramboračka s vaječnou jíškou
Sahula před 1 hodinou
Pečená švestková povidla
Verosa před 4 hodinami
Banana bread - banánový chlebíček
dominikahonesova před 4 hodinami
Svíčková na smetaně
Sahula před 4 hodinami
Rychlý švestkový koláč s mákem
Snike2006 před 5 hodinami
Koláč z cukety
Vampi před 7 hodinami
Broskvová hrníčková buchta
Monika95 před 7 hodinami
Odlehčené kuře na paprice
Picik před 8 hodinami
Rajská omáčka
Maroun416 před 8 hodinami
Nadýchaný piškotový korpus
Rouzis před 9 hodinami
Tématické fráze:
květák recepty,
recepty z květáku,
květák v těstíčku,
recept z kvetaku,
kvetak v parmezanovem testicku,
květák recept,
recepty na květák,
recept s květákem,
kvetak v parmazanovem testicku,
květák v těstíčku v troubě,
květák na plechu,
zapečený květák v těstíčku,
recept na zapečený květák v těstíčku videorecept,
recepty s kvetakem,
recepty na z květáku,
recept květák v těstíčku,
recepty kvetak,
květák v solamylu,
květák v těstíčku solamyl,
střapatý vzhled
Suroviny:
květák,
vejce,
olej,
ajvar,
sýr chedar,
kmín celý,
kurkuma,
solamyl
Komentáře (3)