Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 051 kJ / 968 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 77,82 g |
Tuky | 23,27 g |
Vláknina | 15,76 g |
Cholesterol | 1,29 g |
Sodík | 483 mg |
Sůl | 1,17 g |
Sacharidy | 104,75 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 11. 1. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Játrové karbanátky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/JPRP
Moje poznámka
Játrové karbanátky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/JPRP
Nejnovější recepty
Koláč s tvarohem a rybízem
Přidáno před 3 hodinami
Lečo v omeletě
Přidáno 3. 7. 2025 08:29
Jahodové nanuky se zakysanou smetanou
Přidáno 2. 7. 2025 19:13
Květák bez smažení
Přidáno 2. 7. 2025 16:46
Kuličky z mletého masa plněné rajčátky s bylinkovou polentou
Přidáno 2. 7. 2025 13:51
Cuketová směs na cokoli
Přidáno 2. 7. 2025 08:29
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Krupičková polévka
taleonka10 před 19 minutami
Hrnkový koláč se žmolenkou (litý)
KatkaZu před 1 hodinou
Kmínová polévka s cizrnou
TondaJ před 1 hodinou
Šťáva z květů černého bezu 2
Jindriskas před 2 hodinami
Bezé ořechová roláda se šlehačkou
Jandulka13 před 2 hodinami
Gnocchi s cuketou
veronika_straka před 2 hodinami
Květákové karbanátky
Valis před 3 hodinami
Domácí papardelle (nebo tagliatelle)
janatka před 3 hodinami
Rybízový koláč s drobenkou
kunananuk před 3 hodinami
Tématické fráze:
jatrove karbenatky,
jatrovy karbanatek,
karbanátky z paštiky,
recept na jatrove karbenatky,
karbanátky z mletého masa a játry,
játrové placičky,
karbanátky z játrové paštiky,
karbanátky z jater,
karbenatky z kuřecí jatry,
jatrové kabanátky,
karbenatky s jatrou,
karbanatek s jatry,
jatrove rizoto,
karbenatky z pastiky,
karbenatky z jatrove pastiky,
karbenátky jatrove,
jatrovi,
jatrove fasirky,
karbenátky s játry,
jatrovy karbenatky
Suroviny:
brambory,
játra vepřová,
vejce,
česnek,
sůl,
pepř mletý,
majoránka,
strouhanka,
olej
Komentáře (7)
Ani nevíš jak se to dělá jen si opsal někde recept
A co Eva Hubová, jestlipak aspoň ta si všimla, že základní surovina se v postupu liší s tou původní