Suroviny pro 2
2
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 3 509 kJ / 839 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 48,02 g |
| Tuky | 47,85 g |
| Vláknina | 13,30 g |
| Cholesterol | 170 mg |
| Sodík | 1,59 g |
| Sůl | 3,90 g |
| Sacharidy | 47,33 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 11. 10. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Brambory se žampiony
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/EVMm
Moje poznámka
Brambory se žampiony
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/EVMm
Nejnovější recepty
Kroupové rizoto s liškami a špekem podle Jana Punčocháře
Přidáno před 48 minutami
Kapr na křenu
Přidáno před 15 hodinami
Sváteční vánočka podle Zdeňka Pohlreicha
Přidáno před 22 hodinami
Kokosky ze tří surovin podle Kamily Nývltové
Přidáno před 23 hodinami
Topinamburový krém podle Honzy Punčocháře
Přidáno 11. 12. 2025 07:00:02
Vlašský salát podle ČSN
Přidáno 11. 12. 2025 07:00:02
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kokosové tyčinky špaldové
80Katerina.M před 6 minutami
Vánoční bramborový salát se sojanézou
puppystaff1993 před 10 hodinami
Celerová pomazánka s nádechem česneku
Olympus před 10 hodinami
Šlehačkové cukroví
KekkyPetra před 10 hodinami
Vánočka II
Sojkal před 11 hodinami
Citronové rohlíčky
Terka39 před 12 hodinami
Nejlepší nadýchané muffiny
VerunkaBerunka před 13 hodinami
Uherská pěna
Daami před 14 hodinami
Zelňačka z hlávkového zelí
Kajkajak před 15 hodinami
Tématické fráze:
brambory se žampiony,
žampiony recepty,
žampiony recept,
recepty se žampiony,
žampionové brambory,
recepty z brambor,
brambory s žampiony,
brambory recept,
recepty na žampiony,
žampiony s bramborami,
brambory se žampony,
bramborove recepty,
brambory a žampiony,
brambory zampiony,
recepty brambory,
recept na žampiony,
brambory se žampiony recepty,
recept s bramborami a zampiony,
žampiony brambory recepty,
žampiony s bramborami recepty
Suroviny:
brambory,
žampióny,
citron,
máslo,
sýr tvrdý,
smetana sladká,
sůl
Komentáře (3)